Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

ΝΕΚΡΗ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ


Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της η Νανά Καραγιάννη  - MediaΕίναι έγκλημα δίχως φυσική αλλά ηθική αυτουργία.. Κι αυτή δείχνει τη τοξική τηλοψία.. 


Νεκρή βρέθηκε πριν από λίγο στο σπίτι της η Νανά Καραγιάννη. Η ΕΛΑΣ μάλιστα έχει επιληφθεί και εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες απεβίωσε η γνωστή παραγωγός.


Η Νανά Καραγιάννη που χρόνια έδινε μάχη με τη νευρική ανορεξία, βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρή από συγγενή της μέσα στο σπίτι της. Η Νανά Καραγιάννη είχε πολλές ώρες να επικοινωνήσει με κάποιον και αυτό ανησύχησε τους δικούς της.. 

Ο συγγενής της ακολούθως ενημέρωσε την Αστυνομία που ανέλαβε την διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της πρώην παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το άψυχο σώμα της βρέθηκε στο κρεβάτι και δεν υπήρχαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας. Όμως όλα αναμένεται να διευκρινιστούν από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης σε λίγες ώρες.

Πάντως η ΕΛΑΣ εντόπισε αναρτήσεις της σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης μέχρι και το πρωί της Δευτέρας.
Η Νανά Καραγιάννη είχε νοσηλευθεί λόγω του συνδρόμου της ανορεξίας αρκετές φορές σε νοσοκομείο - η πιο πρόσφατη πριν από 1,5 μήνα - ενώ σε συνέντευξη της είχε δηλώσει ότι το βάρος της είχε μειωθεί παλαιότερα στα 25 - 26 κιλά.

Με πληροφορίες από το vima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: