Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

ΣΕ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟΝΑΚΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ..

Αναρχικοί απαντούν στην εκδήλωση αστυνομικών στα Εξάρχεια με αντισυγκέντρωση στο Κολωνάκι - Media
ΣΕ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟΝΑΚΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ..


 Το γαρ πολύ της -κατοχικής- θλίψεως γεννά παραφροσύνη ...
"Απάντηση" στη συγκέντρωση των αστυνομικών της ΠΟΑΣΥ στην πλατεία Εξαρχείων δίνουν οι αντιεξουσιαστές. Με ανάρτηση στη γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, οι αναρχικοί ενημερώνουν πως θα πραγματοποιήσουν αντισυγκέντρωση στην πλατεία Κολωνακίου, την ίδια στιγμή με τους αστυνομικούς, οι οποίοι θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Εξαρχείων, την ερχόμενη Πέμπτη.

Η πρώτη αντίδραση των αντιεξουσιαστών ήταν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να επιτρέψουν την εκδήλωση των αστυνομικών στα Εξάρχεια, κάνοντας σαφές ότι θα δώσουν δυναμικό παρών για την αποτροπή της εκδήλωσης, που έχει προκαλέσει ήδη μεγάλη ανησυχία στα ανώτερα κλιμάκια του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Σήμερα, ωστόσο, με μια ανάρτηση στο Indymedia η αποκαλούμενη αναρχική συνομοσπονδία «καλεί σε εκδήλωση/συζήτηση με θέμα την αστυνομική βία και την κρατική καταστολή. Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 29 Ιούνη στις 6:00 στην πλατεία Κωλονακίου. Θα ακολουθήσει party/συναυλία για την οικονομική ενίσχυση των θυμάτων αστυνομικής βίας και της κρατικής καταστολής.

Να είμαστε όλοι εκεί.
Venceremos».

Πάντως για την ηγεσία της ΕΛΑΣ δεν είναι σαφές αν πρόκειται για πραγματική πρόθεση τους να γίνει συγκέντρωση ταυτόχρονα με τα Εξάρχεια ή αν πρόκειται για «τρολάρισμα» ενόψει της συγκέντρωσης που έχουν προγραμματίσει οι αστυνομικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: