Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ


Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ Βρωμάει προβοκάτσια από μίλια μακριά.. Εκτός και αν το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από τα βαποράκια της υπηρεσίας .. Ξέρουν αυτοί.. Μυρίζει προβοκάτσια η όλη φάση.................. Την πλατεία Εξαρχείων επέλεξε το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο των αστυνομικών για να διοργανώσει ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Ανοιχτές και ελεύθερες πόλεις».

 Η εκδήλωση προγραμματίζεται για τις 29 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων «καλεί τα πολιτικά κόμματα, φορείς, ενώσεις πολιτών για να αναδειχθούν οι πτυχές του προβλήματος και να κατατεθούν ρεαλιστικές προτάσεις για την επίλυσή τους». 

 Η ΠΟΑΣΥ λέει ότι «τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται “τυφλά” φαινόμενα βίας, που στρέφονται κατά πολιτών αλλά και Αστυνομικών τα οποία τείνουν να γίνουν “Θεσμοποιημένη πραγματικότητα” με την ανοχή της επίσημης πολιτείας, που όμως η κοινωνία ουδέποτε τα αποδέχθηκε παρά του αντιθέτου που ορισμένοι πίστευαν». 

 «’Η ευθύνη για την σημερινή πραγματικότητα είναι τεράστια, αφού κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές και επιτέλους ας σταματήσουμε να εθελοτυφλούμε και να θέσουμε τoν δάκτυλον επί των τύπων των ήλων έστω και μετά από 43 χρόνια από τη μεταπολίτευση, έστω και τώρα» προσθέτει. Θα πρέπει να μας εξηγήσει η ΠΟΑΣΥ πως έτσι ξαφνικά θεωρεί ότι μπορεί να γίνει οργανωμένα μία εκδήλωση σε χώρο που οι ίδιοι οι αστυνομικοί το θεωρούν εχθρικό. 

Εκτός αν βέβαια ο στόχος είναι στο τέλος να μην γίνει η εκδήλωση λόγω αντιδράσεων και να μιλήσουν (πάλι, πάλι, πάλι) για το άβατο το Εξαρχείων! ' Η στοχοποίηση του αναρχικού χώρου που έχει τα Εξάρχεια ως γεωγραφικό κέντρο αναφοράς έχει ξεκινήσει από τα κατασταλτικά όργανα, την συντεταγμένη Πολιτεία. Εκεί να ψάξει η ΠΟΑΣΥ τις αιτίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: