Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΣΩΘΗΚΕ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ


ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΣΩΘΗΚΕ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ Ο Αντρες Ινιέστα ο καλλίτερος κατά την άποψή παίκτης της Μπαρτσελόνα είχε εισαχθεί στη λίστα του πωλητηρίου
Μία είδηση που έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στα εσωτερικά των "Μπλαουγκράνα"... έσκασε τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό Cadena SER, οι κακές σχέσεις του Ζοζέπ Μπαρτομέου με την... σημαία της Μπαρτσελόνα, έφερε τον παίκτη ένα βήμα πριν την έξοδο του από τον σύλλογο μετά από 21 ολόκληρα χρόνια!

Ο λόγος για τον Άντρες Ινιέστα που, σύμφωνα με τον σταθμό πάντα, μπήκε στην transfer list της Μπάρτσα γι΄αυτό το καλοκαίρι! Με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται την ερχόμενη περίοδο, θεώρησαν πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσει και να φέρει κάποια χρήματα.

Κάπου εδώ έρχεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε που έθεσε... βέτο για την παραμονή της "σημαίας" της ομάδας, καθώς όπως τόνισε είναι απαραίτητος στην ομάδα που χτίζει.

Βέβαια, μετά την διαρροή που υπήρξε αναμένονται εξελίξεις τόσο από τους φίλους της ομάδας (είναι ιδιαίτερα αγαπητός ο Ινιέστα), όσο και από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: