Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

ΕΣΗΕΑ: ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ


ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ;


Tα δίνει όλα για την προεδρική καρέκλα  


Παγίδα  στο Σύριζα έστησε  χθες η Αντωνιάδου για να πάρει προεδρική καρέκλα στην ΕΣΗΕΑ, εκτός αν έχει προηγηθεί  κεντρική πολιτική συμφωνία, παρέα με την διαπλοκή. Πάντως έχει βγει στη γύρα αριστερά-δεξιά για το μαξιλάρι. 

Δεν δίστασε όμως να κάνει χθες και παιχνίδι στην πλάτη των εργαζόμενων  στην «Αυγή», που μένουν μήνες απλήρωτοι και αποφάσισαν απεργία. Αργά το βράδυ η κυρία, έδωσε εντολή  στους δικούς της να σκίσουν το εξώδικοπου είχε σταλεί στην εφημερίδα και η απεργία έγινε φάντασμα.   

Μετά από καταγγελίες και διαμαρτυρίες μελών του ΔΣ  υποχρεώθηκε όμως να στείλει πρόσκληση για την πραγματοποίηση ΔΣ με  μοναδικό όμως θέμα της ημερήσιας διάταξης «συγκρότηση ΔΣ σε σώμα- εκλογή προεδρείου».   

Φαίνεται όμως ότι είναι στοχευμένη η επιλογή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην «Αυγή», αφού συνεχίζει να μην βλέπει, όπως και σε προηγούμενες συνεδριάσεις του ΔΣ, τους απλήρωτους συναδέλφους και την εργοδοτική αυθαιρεσία σε άλλα ΜΜΕ , όπως ο «Ελ.Τύπος», η «Realnews» κ.α. 

 Εξακολουθεί, όπως έκανε και τις  παραμονές των εκλογών, να κλείνει τα μάτια σε εφημερίδες που εκδίδονται χωρίς συντάκτες (!) ...και να συνεχίζει να κάνει τα στραβά μάτια για τον εργασιακό μεσαίωνα,  που έχει στήσει το καινούργιο προεδρείο της ΕΙΗΕΑ. Στον «ΠΗΓΑΣΟ» απλώς συνεχίζονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις που είχαν ήδη αρχίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: