Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

ΤΑΞΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

335c
 Ανωνύμου του Έλληνος


Ωχ! Ζητώ συγνώμη, που ΛΑΪΚΙΖΩ σφόδρα! Όχι, αναμφιβόλως όχι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να τρως το παραμύθι της τρομοκρατίας, τις δολοφονικές σε βάρος αμάχων και αθώων, προβοκάτσιες ανά τον κόσμο, με ηθικούς αυτουργούς τους φονιάδες των λαών Αμερικάνους και εκτελεστικά όργανα κάτι όντα μισότρελα, θρησκόληπτα, που ωστόσο οι πλείστοι (σύμπτωση!) είναι Ευρωπαίοι πολίτες.

 
 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να μένεις με ανοιχτό στόμα για την α λα Γκρέκα... τρομοκρατία, με το καραγκιοζιλίκι, που έστησαν στον εγχώριο τραπεζίτη, που πραξικοπηματικά τον έκαναν στις Κάνες τα ξένα αφεντικά πρωθυπουργό (για λίγο θαλαμοφύλακα) να υπογράψει καινούριο Μνημόνιο. Κάθε χώρα (αποικία) έχει και την τρομοκρατία, που αξίζει στον όχλο της.

ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να χασκογελάς με τις ανακοινώσεις των Αρχών, πού ελέγχθηκε και πότε το «τρομοκρατικό» δέμα. Στην Βουλή, στην Τράπεζα, στην Ακαδημία, στο σπίτι του Τραπεζίτη; Στο Γιουσουρούμ! Θα δούμε πού το πάει το σύστημα: Θέλει να τελειώσει με ένα καμένο χαρτί, να το χρησιμοποιήσει έσχατη φορά προς εκφοβισμό του όχλου, ή αναβαπτισμένο στις «τρομοκρατική» κολυμβήθρα θα το φέρει πάλι στο προσκήνιο για νέες πολιτικές αλητείες των ξένων αφεντικών. Κοντά στον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα! Βγάλανε από την ναφθαλίνη δημοσιογραφικά βαποράκια και... ρίξανε χορό με μαλακίες για σφαίρες στα πόδια και στα χέρια... Ντιπ, καταντίπ στουρνάρια!


ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός, μάλιστα αναίτιος και προκλητικός, όσο και επικίνδυνος για την δημόσια τάξη, να καταγγέλλεις την αληθινή τρομοκρατία της ξενόδουλης εξουσίας, που είχε αποτέλεσμα να γίνει μπουρλότο στον Ασπρόπυργο και να τραυματιστούν σοβαρότατα τρεις εργάτες. Ήταν μια στραβή – που είπε και ΣΥΡΙΖΑίος ξεδιάντροπος παράγοντας για άλλο ζήτημα, για τα γεγονότα στο Μενίδι. Άλλωστε έτσι προχωρά ο κόσμος, οι εργάτες είναι πάτα αναλώσιμοι στην τρομοκρατία του Κεφαλαίου. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αυτό λαϊκισμός! Παρότι εμείς οι ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ τον αποκαλούμε ΤΑΞΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ πάντοτε χωρίς τιμωρία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: