Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ


332bΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ

Ανωνύμου του Έλληνος

Με 10 μήνες καθυστέρηση θα σου δώσουν την πρεζοδόση, που θα πάει στα ξένα αφεντικά, ούτε μυρωδιά θα νοιώσεις από τα 8 δισ. ευρώ, που θα χρυσοπληρώσουν τα εγγόνια σου. Ευτυχώς θα έχει γίνει Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος!

 Πάνω από 4 δισ. ευρώ πήγαν στις τσέπες ξένων για υποτιθέμενα τοκοχρεολύσια το σχεδόν ένα έτος των πέτσινων διαπραγματεύσεων για την αξιολόγηση.
Τώρα πια και χωρίς πρεζοδόση σε στύβουν σαν λεμόνι από χιονιά καμένο, να βγάλουν και την τελευταία σταγόνα. Κι όσο τα αφεντικά βλέπουν ότι κάτι βγαίνει στον λεμονοστύφτη, τόσο στύβουν! Περίπου 5 δισ. ευρώ είναι τα μέτρα για φέρετρο του τέταρτου Μνημόνιου. Πάνω από 50 δισ. ευρώ ληστεύτηκαν από τους συνταξιούχους τα τελευταία πέντε χρόνια και πήγαν στις τσέπες των ξένων αφεντικών.

Αυτά ποτέ δεν στα λένε όμως, τα βαποράκια, που αποκαλούνται κατ’ ευφημισμό δημοσιογράφοι. Το πρόγραμμα, που μετά από κοπιαστικές διαπραγματεύσεις (πίνανε τσάι και μίλαγαν πώς θα την φέρουν καλύτερα στους μαλάκες της Γκραικυλίας!) υπέγραψε το τσι(π)ράκι της Frau Hitler ήταν 85 δισ. ευρώ, από αυτά σου «δώσανε» 35 δισ. ευρώ, τα άλλα τα διαχειρίζονται εις υγείαν του κορόιδου οι δανειστές σου, πλην σ’ έχουν χρεώσει 85 δισ. ευρώ. Άμα είναι να σωθείς, κοστίζει παραπάνω! 

Το δαιμόνιο της φυλής των σκλάβων! 

Μην παραπονιέσαι, όλα γίνονται δημοκρατικά! Έστειλαν τ’ αφεντικά γραμμένες τις ορέξεις τους μέχρι το 2023 σε 123 σελίδες στα αγγλικά και οι προδότες έσπευσαν (στο όνομα του Ξένιου Δία) να τα μεταφράσουν, να τα κάνουν Μνημόνιο 950 σελίδων, να το δώσουν στα πρόβατα του Κοινοβουλίου να ψηφίσουν! Εφτά χιλιάρικα το μήνα, χωρίς τα εξτραδάκια, είναι να χάνονται στην κρίση; Άκρον άωτο της ανεξαρτησίας εκτός από δημοκρατίας: Μέγαρο Μαξίμου = Κέντρο Μετάφρασης Εντολών Ξένων Αφεντικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: