Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ


Δεσμεύεται η περιουσία του Γιάννου ΠαπαντωνίουΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ


Όλα επί του αχρείου Σημίτη και των εκσυγχρονιστών του.. Ο ίδιος ωστόσο στο απυρόβλητο.. Θαύμα θαυμάτων.. Ήταν ο επί τόπου μεταβάς και μηδέποτε αντιληφθείς.. 


 Μετά την έφοδο των αρχών στο σπίτι και στα γραφεία του Γιάννου Παπαντωνίου πριν από λίγες ημέρες , η δικαιοσύνη σφίγγει ακόμη περισσότερο τον κλοιό γύρω από τον πρώην υπουργό. 

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών κατόπιν αιτήματος της εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, δεσμεύεται η κινητή και ακίνητη περιουσία του στην Ελλάδα. 

Η δέσμευση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας για μίζες σε συμβάσεις εξοπλιστικών επί θητείας Γιάννου Παπαντωνίου στο Εθνικής Άμυνας και προκειμένου να διαπιστωθεί η νομιμότητα των καταθέσεων και των αγορών ακινήτων από τον πρώην υπουργό. 

Να σημειωθεί ότι οι Ελληνικές δικαστικές Αρχές βρίσκονται εν αναμονή των απαντήσεων από την Εισαγγελία της Βέρνης σχετικά με τους δυο τραπεζικούς λογαριασμών και ενός ασφαλιστήριου συμβολαίου που εντόπισαν οι Ελβετοί στο πλαίσιο δικής τους έρευνας για τον άλλοτε και «τσάρο» της οικονομίας. 
 Της Άννας Κανδύλη

Δεν υπάρχουν σχόλια: