Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΓΕΛΟΙΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΊΠΡΑς 
Ανωνύμου του Έλληνος

Μπορεί στο νέο Μνημόνιο (τέταρτο κατά σειρά, να τα κατοστήσουμε και θα γίνει!) να είναι πολύ πιο στενό το σάβανο, που σου ράψανε οι ξένοι σου επιβήτορες, αλλά είναι το διαβατήριο εξόδου από την «επιτροπεία». 


Όλο καινούριες λεξούλες βρίσκουν οι γερμανοτσολιάδες και άλλοι σιχαμεροί προδότες, που διορίζουν τα αφεντικά ως πολιτικό προσωπικό της Γκραικυλίας, για να κρατήσουν, όσο μπορούν τους κώλους τους στις καρέκλες της χρεοκοπημένης και υποτελούς εξουσίας. Τώρα κιόλας, που βασιλεύει ο χυδαίος πολιτικός τσογλανισμός των δοσίλογων του πάλαι ποτέ ροζέ κομμουνιστικού κινήματος (μην τρομάζετε! Ευρωκομμουνισμός), ποιος τους πιάνει!

Ο άνευ Τσίπ(ρ)ας θαλαμοφύλακας του Δ’ Γερμανικού Ράιχ στην Αποικίας έχει γίνει από καιρό γελοίος. Έχει φάει τα ψωμιά του, τελείωσε η θητεία του. Εδώ και έξη μήνες η Frau Hitler έκραξε:  

Σήκω τώρα Αλέξη, να κάτσει στην καρέκλα σου ο Κούλης, αλλά ο διαιτητής έχει σφυρίξει πεντάλεπτη καθυστέρηση λόγω γερμανικών εκλογών. Με την ευκαιρία αυτή τα ξένα αφεντικά περνάνε καθημερινά όλο πιο σκληρά μέτρα για φέρετρο διότι ως γνωστόν τους «αριστερούς» τους χρησιμοποιεί ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός και το Παγκόσμιο Κεφάλαιο για να περνάνε στον όχλο, όσα οι Δεξιοί αδυνατούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: