Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ

Η αυτοκτονία πίσω από τα απανθρακωμένα πτώματα σε Σκαραμαγκά και Καβούρι - Media
 Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑΤώρα η απάντηση στο ποιοι είναι αυτοί  που συμπτωματικά, (;) έστω μετά από βεβαιωμένα χρέη, αυτοκτονούν ταυτοχρόνως επιλέγοντας τον πλέον οδυνηρό θάνατο, εκρεμεί,  αλλά μάλλον δεν θα τη μάθουμε ποτέ.. Ξέρουμε ωστόσο ποιοί τους οδήγησαν στην αυτοκτονία..


Το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας των δύο ατόμων που εντοπίστηκαν απανθρακωμένοι τα ξημερώματα, μέσα σε αυτοκίνητα στη λεωφόρο Σχιστού στον Σκαραμαγκά και στην παραλία Καβουρίου, αντίστοιχα, είναι πλέον το πιθανότερο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από έγκυρες αστυνομικές πηγές.

Ειδικότερα, το αυτοκίνητο που βρέθηκε καμένο στη λεωφόρο Σχιστού, στις 2:30 πμ, ανήκει σε 50χρονο, ο οποίος είναι αδελφός αστυνομικού και ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Παράλληλα, το όχημα που επίσης εντοπίστηκε καμένο, στις 5:30 το πρωί, στην παραλία Καβουρίου, ανήκει σε 52χρονο κρεοπώλη, ο οποίος διέμενε στο Παγκράτι. Όπως είπαν σε αστυνομικούς συγγενείς του 52χρονου, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και πριν από λίγο καιρό είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Σημειώνεται πάντως, ότι καμία από τις δύο απανθρακωμένες σορούς δεν έχει ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής. Φως στα δύο παρόμοια περιστατικά, για τα οποία διενεργεί προανάκριση η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, αναμένεται να ρίξει η έκθεση του ιατροδικαστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: