Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΧΥΛΟΣ

Σάλος από την γκάφα του Λευκού Οίκου στα social media
ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΞΕΠΟΣΤΑΡΕΙ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΘΥΜΗΔΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ


Αδελφές και παλικάρια γίναμε μαλιά κουβάρια σκέφτηκε ο Τραμπ κι έβγαλε τον (την;) σύντροφο του (της;) του δεν ξέρω) συζυγου του πρωθυπουργού από το κάδρο στη σύνοδο του ΝΑΤΟ για να πέσει γέλιο μέχρι δακρίων στις ΗΠΑ!! 


Η παρουσία ενός Πρώτου Κυρίου ανάμεσα στην οικογενειακή φωτογραφία με τις Πρώτες Κυρίες στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ φαίνεται ότι δεν άρεσε ιδιαίτερα στο Λευκό Οίκο.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας που αναρτήθηκε στο λογαριασμό του Λευκού Οίκου στο Facebook με την εν λόγω οικογενειακή φωτογραφία λογόκριναν την παρουσία του συζύγου του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου μη... αναφέροντάς τον.

Όπως ήταν φυσικό η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε σάλο αναγκάζοντας τον Λευκό Οίκο σε επανόρθωση, ξαναποστάροντας τη φωτογραφία με το όνομα του Γκοτιέ Ντεστενέ δίπλα σε αυτό της Εμινέ Ερντογάν, της Μπριζίτ Τρονιέ, της Μελάνια Τραμπ, της βασίλισσας Ματίλντε του Βελγίου, της Τόρα Μάργκρετ Μπαλντβίνσδοτίρ από την Ισλανδία, της πρωθυπουργού της Σλοβενίας Μότζα Στρόπνιακ, της συζύγου του προέδρου της Βουλγαρίας Ντεσισλάβα Ράντεβα, της συζύγου του πρωθυπουργού του Βελγίου Αμελί Ντερμπραουντρέγκιεν και της Ίνγκριντ Σούλερουντ από τη Νορβηγία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: