Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Ο ΕΝΟΠΛΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Χανιά: Παραδόθηκε ο ένοπλος στον ΟΚΑΝΑ - Media
Ένα βήμα πριν την αυτοκτονία.. 


 Κι εμείς οι άλλοι μα το ναι..
κάνουμε πάρτυ ρεφενέ
βρε δε βαρυέσαι δε βαρυέσαι αδελφέ..



Παραδόθηκε ο ένοπλος στον ΟΚΑΝΑ στα Χανιά μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις με την αστυνομία και αυτή την ώρα μεταφέρεται στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Yπενθυμίζεται ότι ο άντρας ο οποίος είναι ενταγμένος στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ, μπήκε το πρωί στο κτίριο με φωνές, απειλές και κρατώντας ένα πιστόλι.

Στο κτίριο του ΟΚΑΝΑ βρίσκονταν 3 εργαζόμενοι στον οργανισμό οι οποίοι πρόλαβαν να κλειδωθούν σε ένα δωμάτιο και πλέον είναι ελεύθεροι και ασφαλείς.

Σημειώνεται ότι το πρωί υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών με τις αστυνομικές δυνάμεις, και ο άντρας έχει τραυματιστεί ελαφρά, εξ ου και η μεταφορά του στο νοσοκομείο.


Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο άντρας βρίσκεται σε απόγνωση, αφού το μοναδικό του εισόδημα για να ζήσει την σύζυγο και τα 5 παιδιά του προέρχονται από ένα περίπτερο στον Ενετικό Λιμάνι Χανιών, όπου θα το γκρεμίσει ο Δήμος Χανίων. Αίτημα του δράστη είναι να δει τον εισαγγελέα καθώς και το δήμαρχο Χανίων καθώς αίτημα του είναι η ανανέωση της άδειας λειτουργίας του περιπτέρου του.


Πάντως, σε επικοινωνία που είχε το Flashnews με τη σύζυγο του άντρα, στο ερώτημα τι θα κάνουν εαν χάσουν το περίπτερο απάντησε πως θα πηδήξουν στη θαλασσα με τα παιδιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: