Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ

Καταδίκη και αποτροπιασμός για την επίθεση κατά Παπαδήμου - Media
ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ


 Όπως θα διαπιστώσετε η ΟΡΓΗ του λαού για τον αφανισμό του είναι ποσότης αμελητέα γι αυτό και δεν καταγράφεται ούτε και μεταφέρεται από τους πολιτικούς του εκπροσώπους δημοσίως.. 


Την οργή του πολιτικού κόσμου της χώρας προκαλεί η τρομοκρατική -σύμφωνα με όλα τα φαινόμενα- επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι «καταδικάζω, με οργή, την άνανδρη τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου.
Εύχομαι στον ίδιο και σε όλους τους τραυματίες ταχεία και πλήρη ανάρρωση. Καλώ, ταυτόχρονα, την κυβέρνηση και τις Αρχές Ασφαλείας να κάνουν τα πάντα, προκειμένου να συλληφθούν οι αδίστακτοι τρομοκράτες. 
 
Είναι εχθροί της πατρίδας μας και της Δημοκρατίας». 
 
Καταδικαστική ήταν και η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση, καθώς το κυβερνών κόμμα τόνισε ότι «καταδικάζουμε με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο την σημερινή εγκληματική τρομοκρατική ενέργεια εναντίον του πρώην Πρωθυπουργού και προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών, Λουκά Παπαδήμου. Η ενέργεια αυτή αποτελεί πλήγμα για τη δημοκρατία. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον ίδιο, καθώς και στους υπόλοιπους τραυματίες». 
 
Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης έγραψε στο Twitter: «Την συμπαράσταση μας στον Λουκά Παπαδήμο. Εχθροί μας δεν είναι μόνο οι επίδοξοι δολοφόνοι αλλά και αυτοί που σπέρνουν μόνο μίσος στην κοινωνία».
 
Επίσης, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου υπογράμμισε ότι «οι ΑΝΕΛ καταδικάζουμε απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του κ. Λουκά Παπαδήμου και εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας. Κάθε πράξη βίας είναι απαράδεκτη και απολύτως καταδικαστέα. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον πρώην πρωθυπουργό και τους δύο άνδρες της φρουράς του».
 
Το ΚΚΕ καταδίκασε την τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου υπογραμμίζοντας ότι «τέτοιου είδους ενέργειες, πέραν από το προβοκατόρικο και δολοφονικό χαρακτήρα τους, υπηρετούν σκοπιμότητες και σχεδιασμούς εχθρικούς προς το λαό και τα συμφέροντά του».
 
«Ευχόμαστε επίσης, ταχεία ανάρρωση στον κ. Παπαδήμο και τους υπόλοιπους τραυματίες - συνοδούς του» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.
 
Επίσης, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε τηλεφωνικά με την διευθύντρια του Ευαγγελισμου κ. Μιτσάκη και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.
Ο κ. Σαμαράς είχε επίσης τηλεφωνική επικοινωνία με τον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα με τον οποίο είχε συναντηθεί πριν την επίθεση εναντίον του ο κ. Παπαδήμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: