Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΤΟΥΤΟ ! Η ΠΑΣΠ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΗ ΣΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ξύλο στο ΠΑΠΕΙ: Η ΠΑΣΠ καταγγέλλει τον γιο του Γιάννη Βρούτση για εμπλοκή σε ξυλοδαρμό φοιτητών - Media
 ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΤΟΥΤΟ ! Η ΠΑΣΠ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΗ ΣΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣοβαρή καταγγελία από την ΠΑΣΠ του Πανεπιστημίου Πειραιώς (ΠΑΠΕΙ)  μετά το νέο περιστατικό βίας που συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης.


Τo Piraeuspress.gr δημοσιοποίησε την ανακοίνωση-καταγγελία της ΠΑΣΠ ΠΑΠΕΙ, που δείχνει τον Βασίλη Βρούτση, γιο του βουλευτή της ΝΔ, για τα επεισόδια που προκλήθηκαν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΣΠ:

«ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ., ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ, ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Σήμερα 17.05.2017, έλαβε χώρα ακόμα ένα θλιβερό γεγονός στα πανεπιστημιακά δρώμενα, με αυτουργούς μέλη της Παράταξης της Δ.Α.Π. - Ν.Δ.Φ.Κ.. Συγκεκριμένα, μέλη της Δ.Α.Π. προπυλάκισαν ανένταχτο φοιτητή, καθώς και μέλη της Παράταξής μας, δείχνοντας την "συνδικαλιστική" τους δράση εν όψει των φοιτητικών εκλογών. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι πρωτοστάτης στα επεισόδια είναι το στέλεχος της Δ.Α.Π. ΠΑ.ΠΕΙ. στο τμήμα Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής, Βασίλης Βρούτσης, γιος του πρώην Υπουργού της κυβέρνησης της Ν.Δ., Γιάννη Βρούτση, ενός από τους πιο "επιτυχημένους" Υπουργούς εργασίας που στη θητεία του άρχισε το ξήλωμα των εργασιακών σχέσεων και ο καταποντισμός των συντάξεων. Ο κος Βρούτσης έδωσε την κατάλληλη καθοδήγηση στο γιο του, ωστέ να γίνει και αυτός ένας άξιος και άριστος οικονομολόγος. Το πρόβλημα είναι πως μάλλον ο Βασίλης μπερδεύτηκε στον επαγγελματικό του προσανατολισμό και προτίμησε να ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες, εφαρμόζοντας τις τεχνικές που έμαθε σε ανένταχτο φοιτητή, που προτίμησε να κάνει παρέα με φοιτητές που πρόσκεινται σε άλλες Παρατάξεις. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για το "συνδικαλιστικό έργο" του νέου και πολυτάλαντου στελέχους της Δ.Α.Π. και ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον πρώην Υπουργό για το ήθος και την παιδεία που μεταλαμπάδευσε στο τέκνο του.

Υ.Γ. : Καλό θα ήταν, όπως δήλωσε και ο κος Δένδιας, η μάχη για τη δημοκρατία να δίνεται σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας και να μην περιορίζεται μόνο σε δηλώσεις εντός του Κοινοβουλίου».

Πηγή: piraeuspress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: