Τρίτη 23 Μαΐου 2017

ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

Νέο «χρυσάφι» για την Άννα Κορακάκη: Διπλή διάκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μονάχου - Media 
 Νέο χρυσό από την Άννα Κορακάκη.. Πως αλλιώς.. Ένα πλάσμα που ακολουθεί στη πίστα τα βήματα από το ζεϊμπέκικο της ευδοκίας και όχι τα τσιφτετελορόκ των αυτιστικών, δεν μπορεί παρά να παίρνει και τα βήματα της επιτυχίας.. Συγχαρητήρια κορίτσι μας.. Τιμάς τον λαό σου σε όλα.. Από τον χαρακτήρα και τη παιδεία σου ως τις αθλητικές επιδόσεις σου.. 

Σε λίγο είδηση θα είναι αν η Άννα Κορακάκη ΔΕΝ κερδίσει κάποιο μετάλλιο σε όποια διοργάνωση κι αν συμμετέχει.
Αυτή τη φορά ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μονάχου, όπου η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της σκοποβολής, σε μια αντιστροφή των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο, πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Σπορ Πιστόλι Γυναικών και το χρυσό στο Αεροβόλο Πιστόλι.
Οι αγώνες αυτοί γίνονται στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο του Μονάχου (κληρονομιά των Ολυμπιακών του 1972) και συγκεντρώνουν το παγκόσμιο σκοπευτικό ενδιαφέρον.
Ειδικά στο Αεροβόλο Πιστόλι, η Άννα Κορακάκη έδειξε την δαιμονιώδη φόρμα στην οποία βρίσκεται, καθώς στον προκριματικό του αγωνίσματος τερμάτισε πέμπτη με σκορ 385/400, ενώ στον τελικό το χρυσό μετάλλιο την πλησίαζε βολή με τη βολή, ενώ οι ανταγωνίστριές της σταδιακά αποκλείονταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: