Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΗΤΑΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Τον Ολυμπιακό αν δεν είσαι βέβαιος πως θα τον σκοτώσεις τότε μην πυροβολείς, γιατί είσαι νεκρός και δεν το ξέρεις..


Δυσκολοκατάβλητη ομάδα!! Εκεί που δείχνει να έχει χάσει τα πάντα επιστρέφει και τα παίρνει όλα πίσω.. Σπουδαίο μέταλλο.. Συγχαρητήρια κυρίως για τα ελληνόπουλα..



Tι έγινε ρε παιδιά; Πάλι τα ίδια; Και όμως, τα ίδια ξανά και ξανά! Με θαυμαστή συνέπεια συνεχίστηκαν οι πελατειακές σχέσεις του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ.

Σχεδόν με το ίδιο ακριβώς τρόπο με το 2015. Ο Ολυμπιακός στην αρχή δεν είχε εξωτερικό σουτ και έδωσε το δικαίωμα στην αντίπαλη άμυνα να τον πνίξει και του βγάλει τα συκώτια. Πολλές φορές και στα όρια του φάουλ. Ο Τεόντοσιτς ήρθε από τον πάγκο και έκανε μεγάλη ζημιά με συνέπεια η ΤΣΣΚΑ να εκτοξευτεί στους 11 πόντους (36-25).

Το μπάζερ μπίτερ του Αγραβάνη στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (40-33) έδωσε ένα πρώτο σημάδι ότι κάτι μπορούσε να αλλάξει. Η καταπληκτική εμφάνιση του Παπανικολάου στο τρίτο δεκάλεπτο επίσης. Το τρίποντο του Μάντζαρη στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (για το 64-60) ήταν πια ο οιωνός ότι ο Ολυμπιακός έρχεται.

Τι απέμενε; Να μπει στην εξίσωση ο γίγας Σπανούλης. Και το έκανε πάλι ο μπαγάσας. Δικό του το 71-71, δικό του το 73-74 με βόμβα τριών πόντων που θύμισε τα περσινά όργια στο ΟΑΚΑ, από το χεράκια του (με ασίστ πάρε βάλε στον Μπριτς) και το 73-76. Το κερασάκι στη χορταστική τούρτα το έβαλε ο Γκριν ο οποίος μέχρι τότε έσπαγε τα καλάθια. Τρίποντο για το 76-79 και...άντε γεια ΤΣΣΚΑ. Ο Ολυμπιακός είναι στον τελικό. Για 8η φορά στην ιστορία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: