Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

332b
Ανωνύμου του Έλληνος

Πολύ καλά κάνουν εφόσον ο ηλίθιος, διεφθαρμένος, πολλαπλώς δια της οθόνης ψεκασμένος όχλος δεν ξεσηκώνεται. Είναι κι αυτό σημαντικό μέρος του πειράματος: Σφίγγουν διαρκώς την λαιμαριά και μετράνε καθημερινά πόσο αντέχει ακόμα, πόσο θα κοιμάται ο όχλος. 

Στην Γκραικυλία έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ. Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει – για να κλέψουμε τον Ποιητή. Πάει το κουτόχορτο σύννεφο. Ούτε ηρωίνη!
Είναι προφανώς το δαιμόνιο της φυλής των σκλάβων. Τα γονίδια τους γράφουν: ΡΑΓΙΑΣ! Όσοι... αναίσθητοι πάνε να χαλάσουν τον μαζικό ύπνο, παρεμβαίνουν άμεσα, αποτελεσματικά οι «εθνοφύλακες». Ντόπιοι δοσίλογοι με τα παπαγαλάκια τους ψεκάζουν την ρετσινιά του «λαϊκισμού» και πέφτουν στον ύπνο και οι (ολοένα και πιο λίγοι)... ατίθασοι.

Όχι! Δεν μιλάμε για ταξική λαϊκή πάλη, μόνο για μανούβρες προσωπικής και κομματικής επιβίωσης (συμπεριλαμβανομένων Κ.Κ.Ε. και εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς), που επιτρέπονται ή με υποκριτική δυσφορία γίνονται ανεκτές, όσο δεν θίγουν το σύστημα εξάρτησης. 

Επιτέλους θα φύγουμε από την επιτροπεία το 2018 – ρεφρέν, που μηρυκάζουν τα βαποράκια του πολιτικού τσογλανισμού, όταν οι ξένοι δυνάστες περνάνε μέτρα για φέρετρο μέχρι το 2020 και μάλιστα χωρίς την φενάκη της χρηματοδότησης δεσμεύοντας συστηματικά και τις επόμενες κυβερνήσεις (λέμε καμιά μαλακία, διάβαζε: 

Τους επόμενους Γερμανοτσολιάδες)! Αν υπολογιστούν τα θηριώδη πρωτογενή πλεονάσματα του 3,5% του Α.Ε.Π. φθάνουμε στο 2023, συν τις ρυθμίσεις για το χρέος (που δεν θα είναι δίχως μέτρα), πάμε για τουλάχιστον μετά το 2040! Ευτυχώς θα έχει γίνει Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος και κάθε κατεργάρης θα μπει στον πάγκο του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: