Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Η σκληρή απάντηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου σε δημοσίευμα: Μιλάνε τα τσιράκια των δανειστών - Media
 Periodista κατά Μπογδάνου και αντιστρόφως με τον τελευταίο να μιλά τώρα για Σοβιετικού τύπου ΕΣΡ όταν μόλις πριν μερικών μηνών το τσίρκο του Sky κόπτονταν να είναι αυτό (το ΕΡΣ) που θα πάρει στα χέρια του τις άδειες!! 
Μπογδάνε σε βεβαιώ πως όταν η Ελλάδα σοβιετοποιηθεί θα το καταλάβεις δεν μπορεί..


Σκληρή ήταν η απάντηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου σε ένα δημοσίευμα στο σάιτ periodista.gr, που καταφέρεται εναντίον του σχετικά με όσα υποστήριξε στην εκπομπή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ για την αγοραπωλησία του Mega από τον Φώτη Μπόμπολα στον Ιβάν Σαββίδη.

Όπως ανέφερε αναλυτικά το δημοσίευμα του periodista.gr:

Δεν έχει τέλος η αθλιότητα του ΣΚΑΪ στο θέμα των εξελίξεων των τηλεοπτικών πραγμάτων στη χώρα. Μετά τις χθεσινοβραδινές αθλιότητες των Σία Κοσιώνη και Γιώργου Παπαχρήστου κατά του Ιβάν Σαββίδη, ήταν η σειρά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ενός ακόμη υπαλλήλου του Αλαφούζου, να δώσει τα διαπιστευτήρια της αθλιότητας. 

Δώστε τώρα βάση. Ο Μπογδάνος χαρακτήρισε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης "νεοσοβιετικού τύπου αρχή". Γιατί; Διότι στο ΕΣΡ, εκτός από μία δύο απόψεις στελεχών που ακολουθούν γραμμή καναλαρχών, επικρατεί η άποψη ότι στην ελληνική αγορά, στην ελληνική πραγματικότητα χωρούν τέσσερα έως έξι τηλεοπτικά κανάλια. Μέχρι σήμερα οι διαπλεκόμενοι καναλάρχες και η ηχώ τους, η Νέα Δημοκρατία, είχαν κάνει σημαία τους το ΕΣΡ. Τώρα που το ΕΣΡ δεν λέει αυτά που θέλουν οι διαπλεκόμενοι καναλάρχες και τα θλιβερά υπαλληλάκια τους βρίζουν το ΕΣΡ ή το χαρακτηρίζουν "νεοσοβιετικό". Τόσο ξεπεσμένοι. Τόσο γραφικοί και αστείοι οι Μπογδάνοι της ενημέρωσης. Και ταυτόχρονα τόσο άχρηστοι να κάνουν και μία προπαγάνδα της προκοπής. Και τόσο αδίστακτοι που δεν διστάζουν να παριστάνουν τους κλόουνς. 

Ο Μπογδάνος - δεν έχουμε αυταπάτες ότι μπορεί και τα σκέφτεται μόνος του όλα αυτά. Εντολές του Αλαφούζου εκτελεί και γιαυτό γελοιοποιείται και πληρώνεται για να συμμετέχει στο τηλεοπτικό τσίρκο του ΣΚΑΊ - δεν θέλει τις ανεξάρτητες αρχές, δεν θέλει να πληρώσουν οι καναλάρχες, δεν θέλει να γίνει διαγωνισμός και παραπληροφορεί χωρίς ντροπή. Διότι μας είπε ότι ο "διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες κρίθηκε αντισυνταγματικός". Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα από αυτό που ξεστόμισε ο Μπογδάνος. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΔΕΝ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ. Οι άδειες θα χορηγηθούν με βάση το νόμο Παππά. Πάει και τελείωσε. Θα το συνηθίσουν και θα τους περάσει.

Και μέσα σε όλα αυτά, σαν πιστό υπαλληλάκι που είναι, ο Μπογδάνος ξέρασε και τα γνωστά εμέσματα του ομίλου του Αλαφούζου για τον Ιβάν Σαββίδη. Και τον Ιβάν θα τον συνηθίσουν και μπορεί και να τους αρέσει στο τέλος.

Η σκληρή απάντηση εκ μέρους του γελοίου Μπογδάνου δεν άργησε να έρθει. Ο 

Κωνσταντίνος Μπογδάνος απαντά στο ίδιο ύφος με το δημοσίευμα γράφοντας χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Facebook:
Αν ο Θεός έχει όρεξη για χιούμορ, θα σας γλεντάω κι από το κανάλι του Ιβάν, παλλακίδες του Αλέξη, που σας χαμογέλασε ο Ρώσσος και μουσκέψατε. Περιμένω πώς και πώς, τώρα που βάλατε το 4ο μνημόνιο εκεί που δεν φέγγει, να δω τί θα κάνετε όταν οι επιχειρηματίες (που τώρα πεοθηλάζετε) σας αφήσουν ξανά στα μονοψήφια. Ακούς εκεί. Μιλάνε οι περιοδίστες, τα τσιράκια των δανειστών, οι μασέρ των μπάχαλων, το παρακράτος που καίει τα εξάρχεια για να περνάνε αναίμακτα ό,τι μέτρα νά´ναι. Θράσσος, όχι αστεία.
(Επί του προκειμένου, η λύση είναι κανάλια για όλους. Συχνότητες σε όποιον θέλει και μπορεί να πληρώσει, φασυριζαίοι γκαουλάιτερ. Αυτό τρέμετε. Την πολυφωνία.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: