Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

ΕΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΔΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ


Το Βερολίνο για την επίθεση στον Παπαδήμο: Πρέπει να εντοπιστούν οι δράστες ΕΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ"Πρέπει να εντοπιστούν οι δράστες"..  Κι η είδηση δημοσιεύεται κατά τα πρότυπα της Καθημερινής  μετά την εκτέλεση του Γερμανού Στρατηγού στους Μολάους απο τον Δημοκρατικό Στρατό. Τον ΕΛΑΣ. "Εις αντίποινα συνελήφθησαν και εκτελέστηκαν 12 κομμουνιστές κάτοικοι των Μολάων ενώ η κυβέρνηση εξαπέλυσε κυνηγητό κατά των κομμουνιστοσυμμοριτών"! Κάπως έτσι..
 


Τον αποτροπιασμό της για την τρομοκρατική επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας Λουκά Παπαδήμου εξέφρασε σήμερα στο Βερολίνο η γερμανική κυβέρνηση.

«Με τον πιο έντονο τρόπο την καταδικάζουμε», δήλωσε στο σημερινό κυβερνητικό briefing ο Μάρτιν Σέφερ, εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών. 

«Οι δράστες αυτής της αποτρόπαιας πράξης και ενδεχομένως αυτοί που κρύβονται από πίσω τους θα πρέπει να εντοπιστούν και να λογοδοτήσουν», τόνισε ο κ. Σέφερ, προσθέτοντας πως «τέτοιου είδους πολιτική τρομοκρατία είναι απαράδεκτη». 

Όπως διαβεβαίωσε, η Γερμανία «στέκεται στο πλευρό του Λουκά Παπαδήμου αλλά και του ελληνικού κράτους» και ευχήθηκε, τέλος, καλή ανάρρωση στον πρώην πρωθυπουργό.
ΠΗΓΗ: dw.de

Δεν υπάρχουν σχόλια: