Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ :


Ο αγώνας θα είναι σκληρός ταξικός και διαρκείας .. Δεν θα είναι μια τουφεκιά ...(Video)


Στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης παραβρέθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Ο ταξικός πόλεμος ουσιαστικά τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι μαραθώνιος, δεν είναι τουφεκιά στον αέρα. Ο ταξικός αγώνας πρέπει να είναι καθημερινός, διαρκείας. Τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, το 4ο μνημόνιο μαζί με τα προηγούμενα μνημόνια πρέπει να πεταχτούν στο καλάθι της Ιστορίας και για αυτό ο μόνος αρμόδιος, υπεύθυνος είναι ο ελληνικός λαός, το εργατικό - λαϊκό κίνημα.
Γι’ αυτό το κάλεσμά μας είναι: Λαϊκός ξεσηκωμός παντού, ούτε μέρα ούτε ώρα χαμένη, δεν τελειώνει η μάχη ούτε σήμερα ούτε αύριο, συνεχίζεται. Το ΚΚΕ, οι ταξικές δυνάμεις, το αγωνιστικό κίνημα, το ΠΑΜΕ, η Κοινωνική Συμμαχία θα είναι παρόντες κάθε μέρα παντού και στους δρόμους, και στη Βουλή, και στα εργοστάσια, και στις πόλεις και τα χωριά. Ο αγώνας είναι διαρκείας, θα πρέπει να οδηγήσει σε ανατροπή αυτού του σάπιου και διεφθαρμένου συστήματος, των κυβερνήσεών του, για αποδέσμευση από την ΕΕ, με ένα κοινωνικό και οικονομικό σχέδιο που θα έχει στο νου του, στο επίκεντρό του, τον εργαζόμενο άνθρωπο, τις συνεχώς διευρυνόμενες ανάγκες του λαού μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: