Τρίτη 2 Μαΐου 2017

ΝΔ ΓΙΑ ΣΑΒΒΙΔΗ:

ΝΔ για Σαββίδη: Το μέλλον της χώρας θα το αποφασίσουν οι Έλληνες, όχι οι διαπλεκόμενοι ολιγάρχες - Media
Το Μέλλον της Χώρας θα το επιλέξουν οι Έλληνες και όχι οι Διαπλεκόμενοι Ολιγάρχες!! 



Ω.. Ναι!! Τώρα τα είδα και τα άκουσα όλα!! Δεν μένει παρά ο πυρσός να μεταλλαχτεί σε σφυροδρέπανο με τον Λένιν αντί του "Εθνάρχη"!!



Την συνέντευξη που έδωσε το Ιβάν Σαββίδης και όπου μίλησε για όλους και για όλα σχολίασε με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία. Στην συνέντευξή του ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε μεταξύ άλλων την στήριξή του στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ενώ άφησε «αιχμές» για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Κάποιοι προβλέπουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο μελλοντικός πρωθυπουργός της Ελλάδος, παρόλο που δεν θα γίνει ποτέ του. Εάν καταλάβαινε αυτό το πράγμα δεν θα γινόταν και πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών. Το να καταθέσω λοιπόν ένα εξώδικο ή μετά και δικαστική αίτηση κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη ή αν θέλετε όπως κάποιοι προβλέπουν «μελλοντικού πρωθυπουργού της Ελλάδος» – του υποτιθέμενου πρωθυπουργού θα έλεγα, παρόλο που δεν θα γίνει ποτέ του – δεν σημαίνει ότι καταθέτω αγωγή κατά του κόμματος», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σαββίδης για τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφερόμενος στα πεπραγμένα του ως υπουργού της διακυβέρνησης της ΝΔ, ενώ  ενδιαφέρον έχουν και οι απαντήσεις Σαββίδη αναφορικά με τα ΜΜΕ που σκέφτεται να αποκτήσει καθώς και τον ρόλο τους στην πολιτική ζωή της χώρας.


Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ χαρακτηρίζει την συνέντευξη αυτή ως «αποκαλυπτική της διαπλοκής» που επεκτείνεται με ευθύνη της κυβέρνησης, λέγοντας πως το μέλλον της χώρας θα το αποφασίσει ο ελληνικός λαός και όχι οι ολιγάρχες.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Η συνέντευξη του κ. Σαββίδη είναι αποκαλυπτική της διαπλοκής που επεκτείνεται με προκλητικό τρόπο, με ευθύνη της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου. nΔεν είναι στοιχείο Δημοκρατίας, διαφάνειας και δικαιοσύνης οι σκανδαλώδεις χαριστικές τροπολογίες στη Βουλή.

Δεν είναι δείγμα πλουραλισμού, τα τηλεοπτικά κανάλια με στελέχη των ΑΝΕΛ, αυτών που ομολογούσαν ότι είναι “λαγοί” στον ακυρωμένο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών. Το μέλλον της χώρας θα το αποφασίσει ο ελληνικός λαός και όχι οι διαπλεκόμενοι ολιγάρχες.
Ας μην προκαλούν την αξιοπρέπεια και τη δημοκρατική συνείδηση των Ελλήνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: