Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

. ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ S-500

Αυτό είναι το υπερόπλο της Ρωσίας που τρομάζει τις ΗΠΑ - Media ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ S-500
 
 
 Καθιστούν απόρθητη τη περιοχή που προστατεύουν, ανιχνεύουν τα καθ' υπόθεση αόρατα αεροσκάφη, καταστρέφουν δέκα πυραύλους ταυτοχρόνως ενώ επιτίθενται συνδεδεμένοι με τον διαστημικό σταθμό παντού ανά τον πλανήτη!!


Δεδομένου επί πλέον πως οι Ρώσοι πράττουν δεν μιλούν καλά θα κάνουν οι Νατοϊκοί ν' ακούσουν τη λαϊκή μας παροιμία που λέει τρέξτε ποδαράκια μου να μην σας χέσει ο κώλος
 
Έντονη ανησυχία στις ΗΠΑ και στις δυνάμεις του ΝΑΤΟ έχει προκαλέσει το νέο αντιαεροπορικό οπλικό σύστημα της Ρωσίας, οι διαβόητοι S-500, το οποίο αναμένεται να αναπτυχθεί πλήρως μέσα στο επόμενο διάστημα και να μετατρέψει τον εναέριο χώρο της Ρωσίας σε απόρθητο φρούριο.
 
Οι πύραυλοι S-500 -οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να χτυπήσουν στόχο σε ύψος 125 μιλίων, ήτοι να χτυπήσουν βαλλιστικούς πυραύλους- διασυνδέονται με τα ήδη υπάρχοντα αντιαεροπορικά συστήματα Buk-M3, S-300VM4 και S-400, καθώς και με το υπό ανάπτυξη σύστημα S-350 Vityaz, μέσω δικτύου ραντάρ και, σε πλήρη ανάπτυξη, σύμφωνα με πηγές του ΝΑΤΟ, δημιουργούν μια απροσπέλαστη ασπίδα προστασίας από βαλλιστικούς πυραύλους.
 
Σύμφωνα με τις προδιαγραφές των S-500 που έχουν γίνει γνωστές, το σύστημα θα μπορεί να ανακαλύπτει και να επιτίθεται ταυτόχρονα σε έως δέκα βαλλιστικούς πυραύλους, ενώ έχει σχεδιαστεί και για να εξουδετερώνει και μαχητικά αεροσκάφη. Μάλιστα, αμερικανικές στρατιωτικές πηγές εκτιμούν ότι το ολοκληρωμένο αντιαεροπορικό σύστημα της Ρωσίας και ιδίως οι S-500, έχουν δυνατότητες που ξεπερνούν αυτές των ειδικά σχεδιασμένων για δύσκολη ανίχνευση από τα ραντάρ, αεροσκαφών των ΗΠΑ, όπως το F-22, το F-35 και το B-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: