Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ Ν ΑΝΑΦΛΕΓΕΙ

Χοντραίνει το παιχνίδι και στην Άπω Ανατολή: Η Βόρεια Κορέα προειδοποιεί τις ΗΠΑ για «αδίστακτη συντριβής της» - Media Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ Ν ΑΝΑΦΛΕΓΕΙ


 Ο Τραμπ συγκεντρώνει δυνάμεις στη Βορειοκορεατική χερσόνησο και ο Σουνγκ οπλίζει τα πυρηνικά του όπλα..Οι ένοπλες δυνάμεις της Βόρειας Κορέας, δήλωσαν σήμερα ότι θα “συντρίψουν αδίστακτα” τις ΗΠΑ, εάν η Ουάσιγκτον επιλέξει να επιτεθεί, καθώς αρμάδα του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού με επικεφαλής αεροπλανοφόρο, κατευθύνεται στα ανοιχτά της Κορεατικής Χερσονήσου.

“Οι ΗΠΑ και οι ναυτικές τους δυνάμεις, θα λάβουν την πιο σκληρή απάντησή μας, χωρίς οίκτο, μη επιτρέποντας στους επιτιθέμενους να επιβιώσουν, “ μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας KCNA, επικαλούμενο ανακοίνωση των ενόπλων δυνάμεων.
Την ίδια στιγμή: Η Air China, δεν θα πετάει από το Πεκίνο προς την Πιονγιάνγκ

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Κίνας, Air China προχωρεί σε αναστολή πραγματοποίησης των πτήσεών της από το Πεκίνο προς την πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας, Πιονγιάνγκ από αργά σήμερα το βράδυ, μεταδίδει η κρατική τηλεόραση CCTV.
Ωστόσο, δεν γνωστοποιήθηκε η αιτία διακοπής των πτήσεων που διεξάγονταν κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Παράλληλα, η κρατική τηλεόραση δεν γνωστοποίησε την πηγή της είδησης, ενώ δε στάθηκε δυνατός, ο σχολιασμός της από την Air China.

Δεν υπάρχουν σχόλια: