Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

ΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ - ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΚΚΕ

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία - Ανοίγει ο δρόμος για την άδεια του γηπέδου της ΑΕΚ - Ποιο κόμμα την καταψήφισε - Media ΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ - ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΚΚΕ


Το κόλπο grosso τώρα ολοκληρώνεται.. Πρώτα έριξαν την ΆΕΚ στη τρίτη εθνική για να "καθαρθεί" και  να  αποπληρώσει ο εξαθλιωμένος έλληνας τα χρέη της για να της χαρίσουν σήμερα και γήπεδο.. Πόσο άθλιοι είναι!!!Θετικά, όπως αναμενόταν, ήταν τα νέα για την ΑΕΚ από την Βουλή. Το ελληνικό κοινοβούλιο υπερψήφισε την τροπολογία με την οποία ανοίγει ο δρόμος για την άδεια του νέου γηπέδου.
Το πιο καθοριστικό βήμα ώστε να πάρουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ στα χέρια τους την άδεια και να ξεκινήσουν τα έργα για το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια έγινε στην Βουλή.

Το ελληνικό κοινοβούλιο υπερψήφισε την τροπολογία (Τροποποιήσεις διατάξεων της δασικής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις) μέσω της οποίας παρακάμπτεται ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας.

Τη νομοθετική ρύθμιση ψήφισαν τα επτά από τα οκτώ κόμματα. Η μόνη παράταξη που την καταψήφισε ήταν το ΚΚΕ. Στην ΑΕΚ είναι απόλυτα ικανοποιημένοι, από τις αναμενόμενες εξελίξεις, και πλέον περιμένουν την δημοσίευση της τροπολογίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Το επόμενο και τελευταίο βήμα μέχρι την έκδοση της οικοδομικής άδειας είναι η κατάθεση του φακέλου στο Υπουργείο Υποδομών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: