Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΛΥΦΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΗ ΚΡΕΤΣΟΥ ΠΟΥ:

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΛΥΦΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ  ΚΡΕΤΣΟΥ ΠΟΥ:


Την κονιορτοποίησαν Κωσταντοπούλου και Καραθανασόπουλος..Μεγάλη διάσταση πήρε χθες η προσωπική επίθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής, Κορίνα Κρέτσου, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Αθήνα. Η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για «δικτατορία» και επιτέθηκε προσωπικά στην Επίτροπο για την.. παρουσία της στην Ελλάδα. 

Αυτά χθες. Σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, έχοντας εκ διαμέτρου αντίθετη λογική από την πρώην πρόεδρο της Βουλής, επέλεξε να επαινέσει δημόσια την κ. Κρέτσου, ευχαριστώντας την προσωπικά για την βοήθεια της. 

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα: 

«Καταφέραμε να φτάσουμε σε μια συμφωνία που μείωσε τις απαιτήσεις για αποζημιώσεις κατά 764 εκατ. ευρώ και ταυτόχρονα με τη στενή συνεργασία και βοήθεια της κ. Κρέτσου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής καταφέραμε να βρούμε τη δυνατότητα χρηματοδότησης ώστε να ξεκινήσουν ξανά τα έργα με λιγότερες απαιτήσεις, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή παράδοσης της Σήραγγας των Τεμπών και του τμήματος Μαλιακός-Κλειδί του Αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ (Πάτρα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Εύζωνοι). Σημείωσε ότι αυτό ήταν αποτέλεσμα σκληρών διαπραγματεύσεων με τους παραχωρησιούχους και τις τράπεζες. Τόνισε ότι έτσι επιτεύχθηκε η δέσμευση για ολοκλήρωση των έργων έως την άνοιξη του 2017».

Αξίζει να αναφερθεί πως χθες και ο βουλευτής Αχαίας του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανάσοπουλος στην ίδια μάζωξη επιτέθηκε στην Κρέτσου μιλώντας για υποκρισία της ΕΕ στο μεταναστευτικό με αποτέλσμα το υπαλληλάκι της ΕΕ να επιτεθεί στο ΚΚΕ μιλώντας για το σοβιετικό παρελθόν της χώρας της!


Δεν υπάρχουν σχόλια: