Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΤΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ- ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ

Τραγωδία: Νεκροί οι τέσσερις επιβαίνοντες του στρατιωτικού ελικοπτέρου - Media
 ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΤΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ- ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ


 Τούτη τη φορά μισόλογα σε σχέση με τις συνθήκες της πολύνεκρης πτώσης θα εξισούνται με συνενοχή σε έγκλημα.. Ξεκάθαρα τις αιτίες και τους υπευθύνους..



Τέσσερις νεκροί και μία τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός από την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου στην περιοχή του Σαρανταπόρου Ελασσόνας.

Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, από την επιτόπια έρευνα εντοπίστηκαν τέσσερις (4) σοροί επιβαινόντων, οι οποίες και ταυτοποιήθηκαν ότι ανήκουν: στον υποστρατήγο Ιωάννη Τζανιδάκη, στον συνταγματάρχη (ΤΘ) Θωμά Αδάμου, στον ταγματάρχη (ΑΣ) Δημοσθένη Γούλα και στον υπολοχαγού (ΑΣ) Κωνσταντίνο Χατζή. Επίσης εντοπίστηκε τραυματισμένη εκτός κινδύνου η αρχιλοχίας (ΑΣ) Βασιλική Πλεξίδα η οποία και διακομίζεται στο 424 ΓΣΝΣ Θεσσαλονίκης.

Ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής μεταβαίνει στην περιοχή του ατυχήματος, ενώ η επιτροπή διερεύνησης έχει ήδη αναλάβει έργο στην περιοχή ατυχήματος.

Τριήμερο πένθος κήρυξε ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Κάμμενος
Με εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμένου, κηρύχθηκε τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις και οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας Κώστα Δουζίνα.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στις οικογένειες των εκλιπόντων στρατιωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: