Τρίτη 18 Απριλίου 2017

ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ

news327d
Ανωνύμου του Ελληνος

Ως άριστοι συνωμοσιολόγοι, που ωστόσο πέφτουμε μέσα σε ποσοστό 80%, έχουμε σχολιάσει επανειλημμένα και εμπεριστατωμένα το νεοβάρβαρο εγχείρημα του Δ’ Γερμανικού Ράιχ, συγκροτημένου κατ’ εντολήν του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού και του Παγκόσμιου Κεφαλαίου.


Πώς να φτιαχτεί η ασπίδα και το πυρηνικό δόρυ του Καπιταλισμού χωρίς χρηματοδότηση;

Είχε ο Γκαίμπελς την απάντηση, με μια μικρή τροποποίηση – μασκαράτα προφανώς. Οι σύγχρονοι επιβήτορες της ανθρωπότητας θα ακολουθούσαν την πατροπαράδοτη οδό της ληστείας του πλούτου των υποτελών χωρών! Φόρος Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.) το νεοναζιστικό χαράτσι σε κάθε τι, που αναπνέει, παράγεται, καταναλώνεται! Κι ένα εξ ίσου παράλογα ισχυρό νόμισμα, εξ ίσου νεοναζιστικό, χειροπέδες στους λαούς, πλην της φασιστικής Γερμανίας, που παίζει τον ρόλο της ατμομηχανής (φυλακής) της Ευρώπης.

Με ξένα... κάρβουνα προφανώς! Από πότε, ηλίθιοι οικονομολόγοι της πεντάρας, με ποια οικονομική θεωρία παράγεται και προστίθεται αξία στην αγοραπωλησία και κατανάλωση αγαθών, υλικών και πνευματικών; Μόνο στην παραγωγή των αγαθών σχηματίζεται αξία, που τα ακολουθεί συνεχώς. Μέρος της αξίας στην υλική βάση της κοινωνίας «μετακομίζει» στα πνευματικά αγαθά και εν γένει στο εποικοδόμημα. Η ανταλλαγή, πώληση, κατανάλωση προϊόντων, υλικών και πνευματικών, φορολογείται πάντα ταξικά και ατό είναι όλο. Ασήμαντες λεπτομέρειες μπροστά στον πλούτο των λαών, που καταληστεύεται με την συνενοχή τους, στην συντονισμένη κερδοσκοπική προσπάθεια Ιμπεριαλισμού και Κεφαλαίου, στον πόθο κάθε Νεοναζί για εκδίκηση, μπροστά στον πόλεμο, που ετοιμάζουν, το συνειδητοποιούν ή όχι, δεν έχει σημασία, με τις ευρωπαϊκές και άλλες μαριονέτες τους.

Αυτό με δυο λόγια είναι το Κοινό μας Σπίτι, η Ευρώπη, που εμπνέεται από την αρχαιότητα. Εκεί, που χέσανε Αρχαίοι Έλληνες, βγήκαν σύγχρονοι Γκραικύλοι και Ευρωπαίοι Νεοναζιστές με τα υπερατλαντικά τους αποβράσματα! Αυτό είναι το ευρωπαϊκό ιδεώδες, που πρέπει να κρατήσουμε ως κόρη οφθαλμού! Γιορτάζουν την 60η επέτειο επανασύστασης της Φασιστικής Αυτοκρατορίας, του σύγχρονου Χιτλερικού, Γκαιμπελικού Κρεματόριου των λαών (με φερετζέ δημοκρατικοφανή και ελευθεριάζουσες κολομπίνες). Για την ώρα χωρίς του παλιούς εμπνευστές τους. Όταν χρειαστεί, θα ξαναβγάλουν τα φαντάσματα στην πολιτική σκηνή. Γίνονται εντατικές πρόβες σε Γαλλία, Αυστρία, Ολλανδία, Γερμανία και αλλού. Ως γνωστόν το αίμα νερό δεν γίνεται και το ευρωπαϊκό... ιδεώδες έχει ονοματεπώνυμο και πνευματικά δικαιώματα!

Στην σύναξη των εταίρων της Ρώμης θα υπογράψουν διακήρυξη για το μέλλον. Λες δεν ξέρουμε πόσο ζοφερό, πόσο τραγικό, πόσο ματωμένο είναι. Εξήντα χρόνια ορόσημου γκαιμπελικής, χιτλερικής έμπνευσης. Δ’ Ράιχ, που κατ’ ευφημισμόν και για εξαπάτηση όχλων – λαών βαφτίστηκε Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρωζώνη. Είναι ελάχιστα τα 60 χρόνια μπροστά στην διαχρονική, Δυτική εγκληματική ιστορική μανιέρα: Σταυροφορίες, Ιερά Εξέταση, Αποικιοκρατία, ολοσχερής εξαφάνιση των κατοίκων Νοτίου ημισφαιρίου (Ινδιάνοι ήταν, μην το κάνουμε θέμα!), μεταφερόμενα σκλαβοπάζαρα από την Αφρική στον Νέο Κόσμο. Δυο Παγκόσμιοι, ένας τρίτος πυρετωδώς ετοιμάζεται, πόλεμοι, πυρηνικός βομβαρδισμός της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι, η ραγδαία μετατροπή του ανθρώπου σε πίθηκο δια της αχαλίνωτης τεχνολογίας.

Είναι να μην το γιορτάζει η Ευρώπη; Διαχρονικά βάρβαροι και καταστροφείς της οικουμένης, είτε αυτεξούσια, είτε ως μαριονέτα. Πού αλλού γεννήθηκε τόσο μεγάλος πολιτισμός; Πότε και πού δοξάστηκε τόσο μεγάλη και καρπερή κουλτούρα; Θεωρώ, δικαιολογημένα γιορτάζουν της συνέχιση της πολιτιστικής τους βαρβαρότητας και του φασιστικού μεγαλείου πίνοντας εις υγείαν των κορόιδων υποτελών όχλων – λαών. Πέστε μου, παρακαλώ, είδατε, ακούσατε ποτέ στην ιστορία πιο μεγάλο πολιτισμό, που το διαχρονικό του καταστάλαγμα είναι να κάνουν σαπούνια τους ανθρώπους; Με Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.), παρακαλώ! Μέχρι να έρθει ο Πατέρας Πόλεμος να βάλει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του! Μόνο, που αργεί χαρακτηριστικά, ρε γαμώτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: