Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Απίστευτες εικόνες από την Κρήτη: Κοίταξε τα δίχτυα του και είδε αυτόν τον καρχαρία - Media ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ


 Πρόκειται για το προστατευόμενο είδος των "σαπουνάδων" και όχι των βραχιολοφόρων μεγαλοξενοδόχων που έχουν επικηρυχθεί από τους εργαζόμενους



Εκπληκτικές είναι οι φωτογραφίας από τον καρχαρία 7 μέτρων που «πιάστηκε» στα δίχτυα ενός ψαρά στο Ηράκλειο Κρήτης.
Μάλιστα ο ψαράς τον έφερε μέχρι το λιμάνι της Αγίας Γαλήνης.Το  βάρος του καρχαρία υπολογίζεται στον ένα τόνο, ίσως και λίγο παραπάνω και το μήκος του φτάνει τα 7 μέτρα.





Ο καρχαρίας, λίγο πριν το μεσημέρι της Πέμπτης απεέυθερώθηκε νότια από τα Παξιμάδια όπου πιάστηκε στα δίκτυα ψαρά από την Αγία Γαλήνη.Το Λιμεναρχείο Αγίας Γαλήνης έστειλε φωτογραφίες του στη Διεύθυνση Αλιείας όπου και διαπιστώθηκε ότι ανήκει στην οικογένεια των Σαπουνάδων. Η απάντηση της Διεύθυνσης Αλιείας ήταν να αφεθεί ελεύθερος.
Όπως επισημαίνεται: ''πρόκειται για ακίνδυνα σκυλόψαρα και καρχαριοειδή που μάλιστα θεωρούνται και επίσημα πλέον με τη σφραγίδα της Ε.Ε, ως προστατευόμενα είδη. Έτσι ξεκίνησε, ένας μεγάλος αγώνας από τους ψαράδες να τον ελευθερώσουν από τα δίκτυα και στη συνέχεια με σκάφος να μεταφερθεί βαθιά στο πέλαγος για να ελευθερωθεί.




Πηγή: e-mesara & flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: