Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΠΙΟΝΙ Η ΕΛΛΑΣ

 Ανωνύμου του Έλληνος..

Περίμενες τον Ερντογάν, ηλίθιε, διεφθαρμένε, πολλαπλώς ψεκασμένε δια της οθόνης όχλε, να... Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός με τα ευρωπαϊκά τσιράκια του, πρώην αποικιοκράτες, μαζί με το Παγκόσμιο Κεφάλαιο είναι αιτία για τα δεινά και το κατάντημα της μάνας του πολιτισμού Ανατολής;
μάθεις ότι ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός με τα ευρωπαϊκά τσιράκια του, πρώην αποικιοκράτες, μαζί με το Παγκόσμιο Κεφάλαιο είναι αιτία για τα δεινά και το κατάντημα της μάνας του πολιτισμού Ανατολής;


Ότι εδώ και τετρακόσια χρόνια παντοιοτρόπως την καταληστεύουν, ότι πνίγουν στο αίμα την ανθρωπότητα για να ζει καλά το πέντε ή το δέκα της εκατό της γης, οι χαραμοφάηδες της Ευρώπης και της Β. Αμερικής;

Αγνοείς ότι είναι σταυροφόροι, ναζί - νεοναζί, δολοφόνοι εκατομμυρίων ιθαγενών κατοίκων της αμερικανικής ηπείρου, χρυσοπληρωμένοι δουλέμποροι της Αφρικής, ότι έκαναν δυο Παγκόσμιους πολέμους με πάνω από 70 εκατομμύρια νεκρούς; Ούτε ότι αμερικανικά κοράκια επιτέλεσαν το μέγιστο έγκλημα αφότου ο πίθηκος έγινε άνθρωπος, τον πυρηνικό βομβαρδισμό της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι;


Έπρεπε να σου πει κάποια από αυτά ο Ερντογάν, τάχα να τα μάθεις; Δεν ήξερες τα κατορθώματα των ξένων αφεντάδων, τους υπερασπίζεσαι γιατί τάχα ανήκεις στην Δύση και στην Ευρώπη, ενώ στην ουσία είσαι σκλάβος, αποικία, αθλιέστατο πειραματόζωο εδώ και 200 χρόνια; Τρέμεις μη σε διώξουν από το Δ’ Γερμανικό Ράιχ και το νεοναζιστικό ευρώ!

Αδίκως, φουκαρά μου, κόπτεσαι! Το άθλιο πείραμα θα συνεχιστεί και όταν αποφασίσουν τα αφεντικά σου, όταν σου ληστέψουν και το τελευταίο ευρώ, θα σε πετάξουν στημένη λεμονόκουπα. Όπως κάνουν αιώνες. Τότε, αν δεν έχει αρχίσει Παγκόσμιος Πόλεμος, τα αφεντικά θα ξεκινήσουν καινούριο πείραμα, να σε κρατάνε πάντα αγκιστρωμένο χάνο, λόγω της γεωπολιτικής αξίας του οικοπέδου σου!


Μα ο Ερντογάν είναι δικτάτορας, αντιδημοκράτης, καταπιεστής, απολυτάρχης, διώκτης του Τύπου, του κοσμικού κράτους, ισλαμιστής και πάει λέγοντας. Ναι, είναι αυτά κι άλλα τόσα! Ε, και; Έτσι δεν προχωρά ανέκαθεν η ανθρώπινη ιστορία; Αν είναι κάποιος αληθινά χαρισματικός ηγέτης, «Μεγαλέξαντρος», τότε να δεις, πόση... δημοκρατία υπάρχει! Τί καλαμπούρι αυτό της δημοκρατίας και της ελευθερίας! Πού και πότε επί γης υπήρξε, Ελληναράδες; Η ανθρωπότητα προχώρησε και προχωρά με μεγάλα βήματα ΜΟΝΟ με χαρισματικούς ηγέτες. Δεν μιλάω για Ερντογάν και άλλους μέτριους, αναφέρομαι σε «Μεγαλέξαντρους», που μετατρέπουν στιγμιαία τον όχλο σε λαό. «Δημοκρατία λέγεται το πολίτευμα, αλλά αρχή ενός ανδρός»!

Εκτός, αν βαυκαλίζεσαι, ηλίθιε, διεφθαρμένε, ψεκασμένε δια της οθόνης όχλε, ότι έζησες ποτέ εν δημοκρατία! Ο φερετζές αλλάζει! Ούτε αυτός, στην παντοκρατορία του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού! Αφήνουν αμολυτούς τους όχλους, λασκάρουν το σκοινί, ακριβώς επειδή τους έχουν δεσμεύσει τον εγκέφαλο, τους κάνουν σιγά-σιγά πιθήκους.

Αν αλλάξει ρυθμό η οικουμένη, αν προκύψουν επαναστατικές δυνάμεις –πριν ή μετά τον Παγκόσμιο Πόλεμο, μετά είναι σίγουρο!- αν κινδυνεύσει το σύστημα –που θα κλυδωνιστεί σύντομα γιατί δεν έχει αξιόμαχο αντίπαλο!- τότε θα δεις, που θα πάει ο φερετζές της δυτικής δημοκρατίας, των δικτύων και των Μέσων Μαζικής Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media).

Τότε μακάριοι οι όχλοι – λαοί, που θα τύχει να έχουν «Μεγαλέξαντρους» ν’ αδράξουν ευκαιρία να προασπίσουν τα συμφέροντά τους, να επιβάλλουν τα τετελεσμένα τους! Τα τελευταία 200 χρόνια η Γκραικυλία δεν είχε, όχι χαρισματικό ηγέτη αλλά ούτε καν μέτριο Ερντογάν! Αυτό, μάλλον, πονά τους Ελληναράδες και βρίζουν! Δεν μιλώ για τις ξενόδουλες μαριονέτες, που το παίζουν πρωθυπουργοί, πρόεδροι και άλλοι παράγοντες, θαλαμοφύλακες ραγιάδων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: