Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

ΡΗΓΑΣ : ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

Μήνυμα Ρήγα: «Το πάρτυ τελείωσε» - «Όλοι όσοι διετέλεσαν πρόεδροι τραπεζών και κυρίως της ΤτΕ να προετοιμαστούν να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό» - Media
 Όλοι όσοι διετέλεσαν πρόεδροι τραπεζών και κυριως της τράπεζας της Ελλάδας θα λογοτήσουν στον λαό!! Το πάρτη τελείωσε!!


Μετά χαράς αγαπητέ.. Αλλά να σου υπενθυμίσω πως οι τράπεζες έχουν τρις ανακεφαλαιωθεί και ήδη έχει θεσμοθετηθεί η ασυλία των μεγαλοστελεχών.. Για την ιστορία και μόνον..Με μια σκληρή ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, δίνει συνέχεια ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας στην «κόντρα» κυβερνητικών στελεχών με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος. Αν και δεν τον κατονομάζει αφήνει αιχμές καθώς ζητά από όσους διετέλεσαν πρόεδροι τραπεζών και κυρίως της ΤτΕ να σταματήσουν να προκαλούν.

«Στο όνομα της ανεξαρτησίας και του δημοσίου συμφέροντος δρούσαν επί χρόνια ανεξέλεγκτα και σήμερα δηλώνουν άγνοια για τα ξέφρενα πάρτυ των δανείων» γράφει στην ανάρτηση του ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνει:

«Όλοι όσοι διετέλεσαν πρόεδροι τραπεζών και κυρίως της τράπεζας της Ελλάδας να σταματήσουν να προκαλούν και να προετοιμαστούν να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό».
«Το πάρτυ τελείωσε» καταλήγει η ανάρτηση του κ. Ρήγα.
Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: