Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΟΜΗΡΟΥΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ληστεία σε τράπεζα στον Πειραιά: Κράτησαν 8 ομήρους για 3 ώρες, πήραν τα λεφτά και έφυγαν - Media ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΟΜΗΡΟΥΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


 Διέφυγαν με άγνωστη λεία αφού διέρρηξαν και τις θυρίδεςΈνοπλη ληστεία –θρίλερ, από τέσσερα άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μάσκες και διήρκεσε περίπου τρεις ώρες, σημειώθηκε στις 2:00 το μεσημέρι, σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, στην οδό Χατζηκυριακού 27-31, στην Καλλίπολη του Πειραιά.

 Οι δράστες με την απειλή των όπλων, ακινητοποίησαν τους πέντε υπαλλήλους και τους τρεις πελάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο υποκατάστημα και ακολούθως μετέβησαν στον ημιυπόγειο χώρο της τράπεζας, θέλοντας να αποσπάσουν από τις θυρίδες χρήματα και χρυσαφικά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες, με την χρήση οξυγόνου, διέρρηξαν τις θυρίδες και εργάζονταν στο συγκεκριμένο σημείο επί 2,5 ώρες. Αφού απέσπασαν άγνωστο αριθμό χρημάτων και κοσμημάτων, διέφυγαν με άγνωστο μέσο από το σημείο.

 Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το μπουτόν του συναγερμού πάτησε υπάλληλος στις 16:49 και λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, αλλά οι δράστες είχαν ήδη εξαφανιστεί.
Για την υπόθεση γίνεται έρευνα από την Ασφάλεια και οι δράστες αναζητούνται.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: