Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΝΔ ΦΕΡΝΕΙ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

 ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΝΔ ΦΕΡΝΕΙ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
 
 
Ο Μητσοτάκης καρατόμησε πασχαλιάτικα και εν ψυχρώ τη Παπακώστα !! 
 
 
Όλα δείχνουν πως τους χορεύει πεντοζάλη ο ..άξεστος Πολάκης
 
Με μια λιτή ανακοίνωση η ΝΔ ενημέρωσε για την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να καρατομήσει ουσιαστικά την βουλευτή Β Αθηνών, Κατερίνα Παπακώστα από την θέση της αναπληρώτριας Τομεάρχη Υγείας, και να την αντικαταστήσει με τον βουλευτή Αχαΐας, κ. Ιάσωνα Φωτήλα.

Όμως τι κρύβεται πίσω από αυτή την απόφαση; Πολλοί την συνδέουν με την δριμεία επίθεση που εξαπέλυσε το Μεγάλο Σάββατο η κα Παπακώστα εναντίον του αντιπροέδρου του κόμματος Άδωνη Γεωργιάδη, μέσω Facebook. Υπενθυμίζεται ότι η κα Παπακώστα είχε διατελέσει υφυπουργός Υγείας.
Η ανάρτηση της κ. Παπακώστα ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Αφού ευχηθώ Καλή Ανάσταση και στον Άδωνι, θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για τη Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματα του …επειδή όμως πιστεύει ότι, ως αντιπρόεδρος, βάλλεται, θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο …έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμού. Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις, να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του… τέλος, κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: