Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΕΛΛΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.. Ε, ΚΑΙ .. Η ΖΗΜΙΑ ΕΓΙΝΕ..

 LE PARISIEN : ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΕΛΛΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.. Ε, ΚΑΙ .. Η ΖΗΜΙΑ ΕΓΙΝΕ.


Από την αρχή της καπιταλιστικής κρίσης αναδείκνυα με συγκεκριμένα στοιχεία πως η Ελλάδα παρά τις περί του αντιθέτου λοιδορίες των φασιστοειδών ήταν σε ποσοστό δημοσίων υπαλλήλων μεταξύ των τελευταίων χωρών στην ευρώπη αλλά και παγκοσμίως.. Φωνή βοώντος εν τη ηλεκτρονική ερήμω.
Ο κάθε κουφιοκέφαλος ιδιωτικός υπάλληλος επιτίθετο κατα των δημοσίων και κατα προτροπή του μπακαλόγατου καρατζαφέρη, διακυβεύοντας την ίδια την ύπαρξή του αφού: Για κάθε θέση δημοσίου υπαλλήλου που θα χανόταν χάνονταν τρεις στον ιδιωτικό τομέα μεταξύ των οποίων θα ήταν και η δική του. Επέμενα επίσης πως το πρόβλημα δεν ήταν η ποσότητα αλλά η ποιότητα του δημοσίου και ο έλεγχός του.Ιδία το δεύτερο. Σε ποιον δηλαδή ανήκε. Στο λαό ή τα καρακόλια. Αλλά έχει άδικο όποιος έχει δίκιο πολύ νωρίς ή το δίκιο του τίθεται κόντρα στο ρεύμα. Το ρεύμα που όμως μας έπνιξε όλους.. Α, γεια σας μαλάκες.. 

Στην έρευνα της Le Parisien  μόνο η Ιαπωνία έχει λιγότερους δημοσίους υπαλλήλους από την Ελλάδα.
Σημαντικό στοιχείο το οποίο πρέπει να επισημανθεί είναι το γεγονός, ότι στην έρευνα αυτή εμφανίζεται το ποσοστό του ενεργού δυναμικού που είναι δημόσιοι υπάλληλοι.
Πρώτες, δύο σκανδιναβικές χώρες-Νορβηγία 29, 3%-Σουηδία 26,2% και
-Γαλλία 21,9%
Οι επόμενες θέσεις ανήκουν στη-Βρετανία με 17,4%-ΗΠΑ με 14,6% και
-στην Ιταλία με 14,3%
Ακολουθούν η Ισπανία 12,3%, η Γερμανία με 9,6% και η Ελλάδα με 7,9%.
Στην τελευταία θέση, βρίσκεται η Ιαπωνία, με 6,7%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: