Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

ΑΣΑΝΤ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ!!

Άσαντ: «Κατασκευασμένη η επίθεση με χημικά, σκευωρία οι εικόνες με τα δηλητηριασμένα παιδιά» - Media ΑΣΑΝΤ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ!!


 Περιττό! Μπορεί οι λαοί στη συντριπτική τους πλειοψηφία να είναι πρόβατα αλλά αυτό ήταν τόσο κραυγαλέο που το υποψιάζονταν από τη πρώτη στιγμή..



Kατασκευασμένη 100% ήταν η επίθεση με χημικά στην Χαν Σεϊχούν της Συρίας, όπως υποστηρίζει ο Μπασάρ Αλ Άσαντ σε συνέντευξη του στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Ο Σύρος πρόεδρος ισχυρίζεται, επίσης, ότι οι εικόνες με τα δηλητηριασμένα παιδιά που έκαναν το γύρο του κόσμου, είναι πιθανό να είναι προϊόν σκευωρίας.
 «Η Δύση και κυρίως οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεργάζονται με τους τρομοκράτες. Κατασκεύασαν όλη την ιστορία για να έχουν δικαιολογία για την επίθεση. Δεν γνωρίζουμε αν αυτά τα νεκρά παιδιά σκοτώθηκαν στην Χαν Σεϊχούν. Δεν γνωρίζουμε καν αν ήταν νεκρά. Ποιος έκανε αυτή την επίθεση, αν φυσικά υπήρξε επίθεση; Τι χρησιμοποιήθηκεα Δεν έχετε καθόλου πληροφορίες, τίποτα απολύτως, κανείς δεν ερεύνησε»
Και συνέχισε: «Δεν υπήρξε καμία διαταγή για επίθεση, δεν έχουμε χημικά όπλα, παραδώσαμε το χημικό μας οπλοστάσιο πριν από δύο χρόνια. Αλλά ακόμα κι αν είχαμε τέτοια όπλα δεν θα τα χρησιμοποιούσαμε και δεν τα χρησιμοποιήσαμε ποτέ στην ιστορία μας».
Στις 4 Απριλίου, τουλάχιστον 72 άτομα σκοτώθηκαν από χημικά, με συνέπεια οι Ηνωμένες Πολιτείες να επιτεθούν κατά του καθεστώτος Άσαντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: