Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

ΣΧΟΛΕΣ ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑΣ !!!

Πιστοποιητικό σε σχολή... Αστρολογίας από το υπουργείο Παιδείας! - MediaΚαλημέρα αδέλφια,
Πια τα είδα όλα!! Το υπουργείο Παιδείας πιστοποίησε Σχολή παροχής Σπουδών Αστροπαιδείας.. (αστρολογίας!) Να ενημερώσω τους ενδιαφερόμενους πως όστις θέλει να δει εικόνα το μέλλον του ας ζητήσει από τη βουλή τα μνημόνια!! Θα το έχει όλο φόρα παρτίδα εμπρός του..


Αυτή η εθνική, πολιτιστική, κοινωνική και οικονομική κατρακύλα δεν έχει πάτο..
Συνέβη και αυτό. Το υπουργείο Παιδείας χορήγησε πιστοποίηση Κέντρου Δια Βίου Μάθησης σε σχολή Αστρολογίας. Μάλιστα, το ίδιο το Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών «Αστροπαιδεία» έκανε και σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό της Σχολής στο Facebook όπου αναφέρει μεταξύ άλλων πως «το πρώτο και μοναδικό Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας στην Ελλάδα, πιστοποιήθηκε από το Υπουργείο Παιδείας ως ΚΔΒΜ (δλδ ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης) με αρ Πρωτ ΔΑ/4205 από 08 /2 /2017 και υπάγεται ιστην εποπτεία του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) του Υπουργείου Παιδείας».

Όπως γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του: Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η Αστροπαιδεία, το πρώτο και μοναδικό Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας στην Ελλάδα, πιστοποιήθηκε από το Υπουργείο Παιδείας ως ΚΔΒΜ (δλδ ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης) με αρ Πρωτ ΔΑ/4205 από 08 /2 /2017 και υπάγεται ιστην εποπτεία του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) του Υπουργείου Παιδείας;
Η Αστροπαιδεία συστάθηκε από διακεκριμένους Αστρολόγους με μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία της Αστρολογίας καθώς επίσης και στον τομέα της Συμβουλευτικής, με όραμα να καλύψουν το μεγάλο κενό που υπάρχει στο χώρο της Αστρολογίας και να μεταφέρουν τις σημαντικές γνώσεις και εμπειρίες μίας επιστήμης που θεωρείται παρεξηγημένη στα ελληνικά δεδομένα.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να επιλεγουν οι σπουδαστές πιστοποιημένα ιδρύματα με αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών που δίνουν το δικαίωμα στον απόφοιτο να αποκτήσει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Ως εκ τούτου, τα προγράμματα σπουδών της Αστροπαιδείας καλύπτουν όλους τους κλάδους της Αστρολογίας και είναι σχεδιασμένα τόσο για τους σπουδαστές που αποβλέπουν στο να αποκτήσουν επαγγελματική κατάρτιση, όσο και για τους ερασιτέχνες ή επαγγελματίες που επιθυμούν να επιμορφωθούν σε κάποιους κλάδους της αστρολογίας ή να παρακολουθήσουν εξειδικευμένα σεμινάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: