Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ Ο ΜΕΛΑΝΣΟΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

  ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ Ο ΜΕΛΑΝΣΟΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣΟ Τσίπρας της Γαλλίας.. Τελικά είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό να φυτεύεις "αριστερά" παράσιτα στα χωράφια του λαού.. 
Το βαρόμετρο Απριλίου δύο εβδομάδες πριν τον Α' γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία ανεβάζει κατακόρυφα το πολιτικό θερμόμετρο. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση για λογαριασμό της γαλλικής Le Figaro, του τηλεοπτικού δικτύου LCI και του RTL, αναδεικνύονται αισίως τέσσερις διεκδικητές για το αξίωμα του προέδρου. Ο υποψήφιος της αριστεράς Ζαν Λικ Μελανσό, εμφανίζει δημοκοπική έκρηξη αυξάνοντας τα ποσοστά από το 12% το Μάρτιο, στο 18%.
Ένα ποσοστό που τον φέρνει πάνω από τον Φρανσουά Φιγιόν (17%) και πιο κοντά στους Μαρίν Λεπέν και Εμανουέλ Μακρόν. Οι επικεφαλής της κούρσας ωστόσο παρουσιάζουν αμφότεροι κάμψη 2% στα ποσοστά τους, συγκεντρώνοντας 24% έκαστος. Την ίδια ώρα, ο επίσημος υποψήφιος των σοσιαλιστών, Μπενουά Αμόν, μένει πολύ μακριά, με ποσοστό κάτω του 10% και αδυναμία συσπείρωσης ακόμη και των παραδοσιακών ψηφοφόρων των σοσιαλιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: