Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΜΑΥΡΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ

Βουλή: Ανέβηκαν οι τόνοι για Μπελογιάννη και εμφύλιο  - Media
 ΜΑΥΡΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ


 Δεξιά ξεφτίλα εν μέσω της δικής τους καπιταλιστικής εξαθλίωσης: Χειροκρότησαν την εκτέλεση του Μπελογιάννη που ξεσήκωσε τότε τη διεθνή κοινότητα!! Μόνον από τους πολιτικούς απογόνους των δωσιλόγων αυτά..



Σε κόντρα για τον εμφύλιο και τον Μπελογιάννη μετατράπηκε η συζήτηση στη Βουλή για την προανακριτική σε βάρος του Γιάννου Παπαντωνίου με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι εντός της Ολομέλειας.

Το παραλήρημα του χρυσαυγίτη βουλευτή Παναγιώτη Ηλιόπουλου και οι αναφορές του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Τασούλα για το ίδιο θέμα, που προκάλεσαν ιδιαίτερη αίσθηση, ήταν… η αρχή.

«Είναι θλιβερό η ΝΔ να χειροκροτεί τέτοιου είδους στάσεις και απόψεις», ήταν το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρή Δρίτσα για όσα ανέφερε ο «γαλάζιος» βουλευτής αλλά και για το χειροκρότημα που εισέπραξε από τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας έκανε λόγο για «ήρωες που υπαρχουν και από την άλλη πλευρά», σημειώνοντας πως «θα  έπρεπε η Βουλή να έχει την πρόνοια για τέτοια θέματα και να έχει μια αξιακή ουδετερότητα».

Στην συζήτηση παρενέβη ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ο οποίος αφού μίλησε για την πρωτοβουλία της Βουλής για το Μουσείο Μπελογιάννη σχολίασε τις τοποθετήσεις των στελεχών της ΝΔ, λέγοντας πως «προκαλεί αρνητική εντύπωση το γεγονός ότι, υπάρχει σήμερα από κάποιους συνηγορία για την εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη που έγινε παρά τη γενική κατακραυγή που υπήρξε διεθνώς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: