Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ


Μια από τις συνέπειες ηλίθιοι μεγαλοκαρχαρίες του φονικού ανταγωνισμού.. Φορέστε πλέον τη αμφισβητούμενη πανοπλία των μισθοφορικών στρατών για να προστατευτεί η ζωή σας..Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από το χθες το μεσημέρι, οπότε και χάνονται τα ίχνη του επιχειρηματία, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και τρακαρισμένο σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, πολύ κοντά στον τόπο της μόνιμης κατοικίας του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες,στον 50χρονο άνδρα είχαν στήσει ενέδρα άγνωστοι δράστες οι οποίοι επέβαιναν σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα. Αφού του έκλεισαν τον δρόμο εμβολίζοντάς τον, στη συνέχεια τον απομάκρυναν διά της βίας από το όχημά του. Έκτοτε τα ίχνη του εξαφανίζονται.
Την ίδια ώρα, εξετάζεται πολύ προσεκτικά το ενδεχόμενο να συνδέεται με την υπόθεση της απαγωγής ο διπλός εμπρησμός αυτοκινήτων σε απόμερο δρόμο έξω από το ΠΑΓΝΗ, όπου δύο οχήματα, ένα BMW και ένα αγροτικό, χωρίς πινακίδες τυλίχθηκαν στις φλόγες.
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης αποφασίστηκε – ύστερα από ενημέρωση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Τόσκα-  να μεταβεί στο Ηράκλειο ο αρχηγός της ΕΛΑΣ αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας ώστε να εποπτεύσει από κοντά τις έρευνες για τον 50χρονο επιχειρηματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: