Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΕΡΙΣΤΙΚΗ ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ..

ΕΡΙΣΤΙΚΗ ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ..


Τώρα τι ζητώ εγώ ασχολούμενος με την ανίκητη τηλεοπτική βλακεία δεν ξέρω.. Ίσως χορευτικές πιρουέτες από τον κώλο μιας μαϊμούς.. Πρώτον μια τηλεοπτική εκπομπή κοινωνικών αναφορών δεν γίνεται να περιχαρακωθεί κατά τα γούστα του όποιου παραγωγού. Δεν γίνεται να άδεις τις τέσσερις εποχές του Βιβάλντι πάνω από το συναισθηματικό πτώμα.. Δεύτερον η σχέση μάνας - γιου (το έχω γράψει κατ' επανάληψη) είναι η μόνη σχέση που δεν βεβηλώθηκε ποτέ πλην της Μήδειας όπου και εκεί αγνοείτο η συγγένεια. Τα σημάδια που μένουν από την προδοτική συμπεριφορά του ενός προς τον άλλον είναι ανεξίτηλα στο βάθος των αιώνων. Όμως για τα μαύρα στίγματα αυτά δεν είχε ερωτηθεί η Χατζηβασιλείου. Επιστημονική, ιστορική και κοινωνική παράλειψη.. Δεν θα το ξανακάνει ουδεις. Της το υποσχόμαστε..  



Στο χθεσινό επεισόδιο του Πάμε Πακέτο έγινε η προσπάθεια να γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα σε μια μάνα και τον γιο της, που είχε να αγκαλιάσει εδώ και 13 χρόνια, παρά το γεγονός ότι ζουν λίγα χιλιόμετρα μακριά ο ένας από τον άλλον.
Την αρχή του κακού αποτέλεσε το διαζύγιο των γονιών του, καθώς αποτέλεσε την αιτία που δημιουργήθηκε μια τεράστια απόσταση μεταξύ μητέρας και γιου.
Ο νεαρός αποστολέας είχε επιλέξει από την αρχή να μείνει με τον πατέρα του, καθώς δεν μπορούσε να συγχωρήσει τη συμπεριφορά της μητέρας του. Παρά τα χρόνια που πέρασαν τα σημάδια φαίνεται πως έμειναν ανεξίτηλα στην ψυχή του νεαρού, ο οποίος δεν έδειξε ούτε στην εκπομπή τη θέληση να έρθει πιο κοντά με τη μητέρα του, όντας μάλιστα αρκετά εριστικός, σε βαθμό που έκανε την Βίκυ Χατζηβασιλείου να υψώσει τον τόνο της φωνής της.
«Ήρθες εδώ για να τα βρεις με τη μαμά σου ή για να τη δικάσουμε όλοι μαζί; Σηκώνω τα χέρια! Θα τη σταματήσω την εκπομπή όπου νομίζω! Όχι, δεν σου επιτρέπω κάτι!», του είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια. Ο αποστολέας, ωστόσο, δεν δέχθηκε να διώξει τον τοίχο και έφυγε χωρίς να συναντήσει τη μητέρα του.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: