Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΗ ΕΛΑΣ


 Όνειδος! Αστυνομική ασυλία στον υβριστή μνήμης του Παύλου Φύσσα«Έχει παρέλθει το Αυτόφωρο και δεύτερον δεν μπορούμε να απαγορέψουμε σε κάποιον πολίτη να παρευρίσκεται σε δημόσιο χώρο, ποσό μάλλον σε μια ακροαματική διαδικασία δικαστικής αίθουσας, εφόσον δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός». Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσαν πηγές του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. σε σχετική μας ερώτηση για την τουλάχιστον ...ατυχή συμπεριφορά που επέδειξε ο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων, κατά τη διάρκεια της δίκης για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, τη Δευτέρα στο Εφετείο.

Η μητέρα του άγρια δολοφονημένου από τα Τάγματα Εφόδου της νεοναζιστικής Οργάνωσης 30χρονου μουσικού,  αναγνώρισε μεταξύ των υποστηρικτών των κατηγορουμένων, το πρόσωπο το οποίο στις αρχές Φεβρουαρίου δε δίστασε να ...χλευάσει με εμετικά σχόλια τον Παύλο Φύσσα.

Λίγες ημέρες αργότερα η οικογένεια Φύσσα υπέβαλε μήνυση  για εξύβριση κατά αγνώστου, αφού παρότι γνώριζε το δράστη φυσιογνωμικά, δεν είχε στη διάθεση της στοιχεία της ταυτότητας του.

Όταν όμως τη Δευτέρα η Μάγδα Φύσσα και οι συγγενείς του Παύλου αναγνώρισαν τον Χρυσαυγίτη, στην αίθουσα του Εφετείου και ζήτησαν από τον επικεφαλής των μέτρων τάξης να τον συλλάβουν, ο αξιωματικός  - σύμφωνα με την οικογένεια Φύσσα- όχι μόνο αδιαφόρησε, αλλά θεώρησε σκόπιμο να κάνει και υποδείξεις στη μητέρα του  Παύλου Φύσσα, σχετικά με τη συμπεριφορά της...

Δεν υπάρχουν σχόλια: