Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

ΤΡΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΟΧΕΤΟΣ (θεοδωράκης)


ΤΡΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΟΧΕΤΟΣ (θεοδωράκης) 


Τι υποδηλώνεται κυνηγώντας ένα πολιτικό πτώμα; (παπαντωνίου) Πως το χρεος συνεστήθη από αυτόν τον Τσοχατζόπουλο και κανένα δυο τρωκτικά της ΝΔ.. Κατά συνέπεια η λεηλασία συντάξεων και μισθών είναι απολύτως νόμιμη..και μεταρρυθμιστική.. 


Πεδίο δόξης λαμπρό βρήκε ο ποταμός οχετός της πολιτικής Σταύρος Θεοδωράκης στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την συζήτηση για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής σε βάρος του Γιάννου Παπαντωνίου..

Είπε ναι στην προανακριτική επιτροπή για τα εξοπλιστικά και ζήτησε επιτροπές που θα οδηγούν σε αποτελέσματα και όχι σε ατιμωρησία. «Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ελβετικές τράπεζες γνωστοποίησαν στις ελληνικές αρχές ότι υπάρχουν 3 λογαριασμοί στο όνομα του κ. Παπαντωνίου και της γυναίκας του» αποκάλυψε ο επικεφαλής του Ποταμιού και κάλεσε τον πρωην υπουργό του ΠΑΣΟΚ να απαντήσει τι είναι αυτοί οι λογαριασμοί, τι λεφτά έχουν και τι κινήσεις έχουν γίνει, τονίζοντας ότι η ύπαρξη αυτών των λογαριασμών οδήγησε στη διαδικασία για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής.

 «Εξοπλισμοί, μίζες, πολυτελή σπίτια, διαφυγή στο εξωτερικό, δικαστήρια και τελικά κουκούλωμα» ανέφερε στην ομιλία του ο επικεφαλής του Ποταμιού τονίζοντας ότι μερικά πράγματα δεν αλλάζουν στην ελληνική ιστορία, εκφράζοντας την άποψη ότι κάτι δεν πάει καλά με τις προανακριτικές και τις εξεταστικές επιτροπές καθώς έχουν υπάρξει 41 σε 43 χρόνια και μόνο 4 παραπομπές. «Επιτροπές για τα μάτια του κόσμου, με την ατιμωρησία είναι εξασφαλισμένη» τόνισε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Θοεδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναγνώρισε την πιθανότατα όλη αυτή η συζήτηση να είναι μια προσπάθεια αντιπερισπασμού την κοινής γνώμης από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αλλά τόνισε ότι είναι αφορμή για να προβληματιστούμε για την άμυνα της χώρας, αναφέροντας τις υψηλές δαπάνες σε σχέση με τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο. «Πρέπει να πάψουμε να αγοράζουμε όπλα μόνο για τις μίζες ή για δημόσιες σχέσεις, όπλα που αγοράζονται και δεν χρειάζονται» ανέφερε και παράλληλα ζήτησε κατάργηση του πελατειακού κράτους στο στράτευμα αλλά και αξιοκρατικές απολαβές αντί για ντροπιαστικούς μισθούς στην ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων.

Ο Στάυρος Θεοδωράκης αναφέρθηκε στον Αντώνη Κοτσακά, ο οποίος έχει κεντρικό ρόλο στον πολιτικό σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ, και υπήρξε στενός συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου. «Ο κ. Κοτσακάς δεν νιώθει την ανάγκη να πει ούτε μια λέξη όλα αυτά τα χρόνια για τα λεφτά που κατέληγαν σε τσέπες πολιτικών;» αναρωτήθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: