Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Μ΄ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΡΙΧΡΟΝΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ Θ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Αποτέλεσμα εικόνας για μπογιόπουλος 
Μ΄ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΡΙΧΡΟΝΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ Θ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

 Ευγένιος Ανδρικόπουλος


Με θεούς και δαιμόνους τα έβαλε ο Νίκος ο Μπογιόπουλος.. Κι έχει δίκιο. Σας βεβαιώ πως είναι η πρώτη φορά που απέναντι στον συγκεκριμένο συνάδελφο δεν προβάλω την παραμικρή ένσταση. Συμφωνώ εξ ολοκλήρου μαζί του..


 Τι γράφει; Επιτίθεται λάβρος κατά εκείνων που εξ αιτίας της καθημερινής επαναστατικής τους γυμναστικής πήραν ένα από το 2012 κατά Βοκάκη (τζάμπο) άρθρο του και το συνέδεσαν αυθαιρέτως με το δυστύχημα.. Που αλλού; Ποιοι άλλοι; Οι Φεϊσμπουκάδες.. Και ζητά προστασία από την ΕΣΗΕΑ δηλώνοντας ταυτοχρόνως πως το ΚΚΕ δεν εκμεταλλεύτηκε ποτέ τον θάνατο για πολιτικούς λόγους. Ακόμη και για τους ορκισμένους του εχθρούς. Τους ολιγάρχες. 

Στον δικαιολογημένο όμως θυμό του παραχώρησε  χώρο για δάκρια υποκρισίας κατά τα πρότυπα του ένα αυγό ένα δάκρυ από τα θεατρικά μπουλούκια της δεκαετίας του πενήντα. Βγήκε σύσσωμη η μελό ελίτ της δωδεκάποντης Αθήνας και προβάλλει το άρθρο ως σημαία διαπράττοντας το ίδιο επικοινωνιακό αδίκημα με εκείνο των «επαναστατών δίχως αιτία». 

Λοιπόν προς όλους συμπεριλαμβανομένου και του καλού φίλου και συναδέλφου Νίκου για να τελειώνουμε.. Το δυστύχημα ήταν ένα αυτοτελές γεγονός που δεν επιδέχεται παρερμηνειών παρά μόνον από δολίους η αφελείς.

 ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΟΛΟ κάτι που ο νομοθέτης του ποινικού δικαίου έχει πριν από εμάς για εμάς προβλέψει σημειώνοντας παλιομαλάκες (και απευθύνομαι προς όλους) τα εξής: 

Όταν κάποιος μεθά και στη συνέχεια οδηγεί, γνωρίζει εκ των προτέρων ότι οι πιθανότητες να προκαλέσει ατύχημα είναι μεγάλες και εντός αυτών των πιθανοτήτων περιλαμβάνεται και το θάνατος τρίτων προσώπων. Το ίδιο ισχύει και αν καβαλήσει ένα αυτοκίνητο και τρέξει με ταχύτητες διαστημικές σε γήινο περιβάλλον.. Το ίδιο ισχύει αν  η εργοδοσία αγνοήσει τη λήψη μέτρων ασφαλείας κατά την εργασία και εξ αιτίας αυτού επέλθει ο τραυματισμός ή ο θάνατος ενός εργάτη. 

Ποινή φυλάκισης ως πέντε έτη.. 

Επομένως ηλίθιοι: ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΑΞΙΚΟ.. ΗΤΑΝ ΤΑΞΙΚΑ ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΘΑΝΟΝΤΟΣ ΕΝΗΛΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ.  

 Τι δεν καταλαβαίνετε πείτε μου.. Να σας πω εγώ τι λοιπόν μπορεί να συμβεί αν η Ένωσή μας αποφασίσει να δώσει διαστάσεις στο θέμα. Θα είστε η παράπλευρη απώλεια.. Επειδή θα βουβαθούν τα Μέσα Μαζικής Δικτύωσης δεδομένου ότι όλη η πληροφόρηση είτε αφορά τον εγχώριο σαδομαζοχισμό είτε τον αλλοδαπό από δημοσιογραφικές πηγές προκύπτει. Τα πρακτορεία και τον Τύπο.. Είτε σας αρέσει είτε όχι. 

Και αν ήμουν εγώ στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ θα ζητούσα από το FB πνευματικά δικαιώματα για κάθε αναδημοσίευση άρθρου ή μέρους του άρθρου.. (επειδή μερικοί δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα και κάνουν copy paste.) 

Κάτι που θα συμβεί έτσι κι αλλιώς στο εγγύς μέλλον επειδή όπως κι αυτό το φασιστικό κατάπλασμα της δεξιάς ο Γεωργιάδης δήλωσε, ο «τζάμπας πέθανε» ! 

Και ένα ερώτημα προς όλους όσους γελοίους ασχολήθηκαν με αυτό..  Μ’ εκείνο το αγγελούδι  που τον θάνατό του το προσπέρασαν όλοι (μηδέ εξαιρουμένου του γονιού του ) με δυο τρεις λέξεις θ' ασχοληθεί κανείς; 

Αντέστε στο διάβολο επιτέλους…

Δεν υπάρχουν σχόλια: