Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

news324b 
 Ανωνύμου του Έλληνος

Μα για τέταρτη φορά ίδιο παραμύθι μέσα σε έξη χρόνια; Δεν το βαρέθηκες ηλίθιε, διεφθαρμένε και δια της οθόνης ψεκασμένε όχλε; Ορυμαγδός δηλώσεων για το αν θα βγούμε από το νεοναζιστικό ευρώ για να πάμε στην δραχμούλα. 

Απειλές από ξένους επιβήτορες της Γκραικυλίας ότι αν δεν συνεχίσετε το φρικώδες πείραμα, ως πιστά, υπάκουα πειραματόζωα, αν δεν πάρετε σκληρότερα μέτρα για φέρετρο και μάλιστα προκαταβολικά, θα σας πετάξουμε από το Δ’ Γερμανικό Ράιχ, που αποκαλείται κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση. 


 Μαύρης προπαγάνδας καθημερινοί οχετοί από Τύπο και ραδιοτηλεοπτικά βρωμοκάναλα, πλύση εγκεφάλου για να συνεχίσεις να κοιμάσαι άθλιος ραγιάς. Λες και επρόκειτο να ξυπνήσεις από τον λήθαργο! Τί κι αν είναι χρεοκοπημένα όλα σχεδόν τα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.), τι κι αν φυτοζωούν τα Μέσα Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media)! Το γουδί το γουδοχέρι. Τσάτσοι και ρουφιάνοι των ξένων αφεντικών σε άμιλλα!

Δεν το γράψαμε εδώ και δυο μήνες ότι «ο κύβος ερρίφθη» στις Βρυξέλλες και στο Βερολίνο; Η Frau Hitler διέταξε: Σήκω Αλέξη, να καθίσει στην καρέκλα σου ο Κούλης; Όπως έκανε στον Γιωργάκη, στον Αντωνάκη, σε όλες τις μαριονέτες, που παριστάνουν τους πρωθυπουργούς. Εκτελούν για περίπου δυόμιση χρόνια νούμερο θαλαμοφύλακα της Γκραικυλίας. 

Σικέ σκυταλοδρομία Γερμανοτσολιάδων. Μένει να δούμε την μανούβρα των αφεντάδων να φέρουν Κούλη στου Μαξίμου. Ίδια με προηγούμενες. Δεν βγαίνει το πρόγραμμα, πάρτε πιο σκληρά μέτρα, θα κλείσουμε την κάνουλα δανεικών, θα φαλιρίσουν οι τράπεζες, δεν θα έχετε να φάτε... Χυδαίοι εκβιασμοί, που τους δέχεσαι, ηλίθιε όχλε, διότι ως γνωστόν ανήκεις στην Ευρωπαϊκή οικογένεια (γράψε συμμορία) αν και ποτέ ιστορικά δεν είχες καμιά σχέση με τα σκουλήκια, που καθημερινά σε δολοφονούν και τους λες ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: