Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

ΑΙΧΜΗΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Αιχμές «Αυγής» για Γιάννα Αγγελοπούλου: Ποια ήταν η προσφορά της;  - Media
ΑΙΧΜΗΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ


 Όμοιος ομοίω αεί πελάζει προφανώς διότι μου είναι δύσκολο να διακρίνω τις διαφορές..Επίθεση κατά της Γιάννας Αγγελοπούλου μετά την ανακοίνωση της παραίτησής της από πρέσβειρα εκ των προσωπικοτήτων κάνει η εφημερίδα «Αυγή» σχολιάζοντας την είδηση της παραίτησης. Η εφημερίδα αφού παραθέτει  συνοπτικά την είδηση στη στήλη της των παραπολιτικών, καταλήγει στο αιχμηρό σχόλιο:
 «πάντως, αφ' ης στιγμής κατείχε τον συγκεκριμένο τίτλο επί 19 συναπτά έτη, αναρωτιέται κανείς ποια ήταν η έως τώρα «προσφορά» της - εκτός αν εννοεί το «πάρτι» των Ολυμπιακών που ακόμη πληρώνουμε...».


Ολόκληρο το δημοσίευμα:

Με έμμεσες αιχμές προς την κυβέρνηση ανακοίνωσε χθες η Γ. Αγγελοπούλου την αποποίηση του τίτλου της ως πρέσβειρα εκ προσωπικοτήτων και την κατάθεση του διπλωματικού διαβατηρίου. Η "σιδηρά κυρία" του 2004 κάνει λόγο για "σειρά ενεργειών και παραλείψεων" προσθέτοντας ότι αυτές την υποχρεώνουν να αποποιηθεί της ιδιότητάς της.
Πάντως διαβεβαιώνει ότι, όπως έκανε επί 19 χρόνια που κατείχε τον τίτλο, έτσι και τώρα "συνεχίζει, πέραν των εκάστοτε κυβερνητικών συμπεριφορών, να προσφέρει και να υπηρετεί αυτό που κρίνει ως σημαντικό για τη χώρα μας".
Πάντως, αφ' ης στιγμής κατείχε τον συγκεκριμένο τίτλο επί 19 συναπτά έτη, αναρωτιέται κανείς ποια ήταν η έως τώρα «προσφορά» της - εκτός αν εννοεί το «πάρτι» των Ολυμπιακών που ακόμη πληρώνουμε...».

Η ανακοίνωση της παραίτησης της Γ. Αγγελοπούλου
«Μετά την σειρά ενεργειών και παραλείψεων που αφορούν την ιδιότητά μου ως Πρέσβεως εκ Προσωπικοτήτων που κατέχω από το 1998 και την έκδοση του διπλωματικού διαβατηρίου που παρακολουθεί την ιδιότητα αυτή, είμαι υποχρεωμένη να αποποιηθώ. Την ανάθεση αυτή την εξέλαβα πάντα ως αναγνώριση στο πρόσωπό μου και αντίστοιχα, με όλες μου τις δυνάμεις, όλα αυτά τα χρόνια, προσέφερα στην χώρα μου εν γνώσει όλων των Κυβερνήσεων.
Ποτέ δεν ζήτησα τίποτε από κανέναν.
Συνεχίζω, πέραν των εκάστοτε κυβερνητικών συμπεριφορών, να προσφέρω και να υπηρετώ αυτό που κρίνω ως σημαντικό για την χώρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: