Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

ΧΕΣΤΕΣ !!!

news326b Ανωνύμου του Έλληνος

Κανονικά η Ελλάδα (Γκραικυλία) πρέπει να φύγει από την (νεοναζιστική) ευρωζώνη – γράφει εν χορώ και περισπούδαστα ο γερμανικός Τύπος κατ’ εντολήν του Δ’ Ράιχ. Τότε γιατί την κρατάτε με λύσσα αλυσοδεμένη, ρε φασιστικά σκουλήκια; 


Επειδή τα τελευταία 20 χρόνια ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός και το Παγκόσμιο Κεφάλαιο, μαζί με τις γερμανικές του μαριονέτες, καταλήστεψαν πάνω από 1,3 τρισεκατομμύρια ευρώ από την Αποικία άθλιο πειραματόζωο, όπως προκύπτει από τους κρατικούς της προϋπολογισμούς. Αυτούς, τους έστω πειραγμένους από τα ξένα αφεντικά. Γιατί, με το συμπάθιο, χεζόσαστε από φόβο για τις παρενέργειες, όχι μόνο οικονομικές, αλλά πρωτίστως γεωπολιτικές και κοινωνικές, που θα έχει μια τέτοια πράξη!


Τί έχουμε να φοβηθούμε οι πνιγμένοι; Προσέξτε, όμως, τον κατεστραμμένο! Είναι πολύ επικίνδυνος γιατί ξέρει να επιβιώνει – να παραφράσω το ρητό του Κισλόφσκι. Μας φοβερίζετε με τους γερμανοτσολιάδες και άλλους προδότες, που παριστάνουν το πολιτικό και διοικητικό προσωπικό της Αποικίας; Μακάρι –χθες, όχι αύριο- να πέσει πείνα, αληθινή όχι εικονική, να ψοφάμε στους δρόμους, για να κάνουμε αργά ή γοργά επανάσταση ή να γίνουμε με το αίμα μας λίπασμα της επόμενης έκρηξής της! Να μη μείνει κυριολεκτικά τίποτα όρθιο, ν’ αναγεννηθούν όλα. Η τυχαία δημιουργική καταστροφή, μοναδικός θεμελιώδης νόμος σύμπαντος χάους. Δεν υπάρχει ανάσταση δίχως θάνατο. Ή για να κλέψω τον μεγάλο Μάνο Χατζιδάκι: Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, άρα κι ουδέποτε θ’ αναστηθεί!


Φυσικά δεν είναι τόσο τραγικά! Για την ώρα τουλάχιστον, πλην το τυχαίο ετοιμάζει δυσάρεστες για την ανθρωπότητα ετερογονίες, με τον κλασικό τρόπο του Πατρός των Πάντων Πολέμου! Δυσάρεστες, πλην αναγεννητικές σφόδρα για την ζωή και τον πλανήτη, με ή χωρίς ανθρώπους. Σιγά μη σκάσει το ρέον χάος για τόσο ασήμαντες λεπτομέρειες! Όχι δεν είναι ακόμα «τραγικά» τα πράγματα. Τοπικά είναι χειρότερα, αλλά πού να το καταλάβει ο ηλίθιος, διεφθαρμένος και πολλαπλώς δια της οθόνης ψεκασμένος όχλος! Το πείραμα Γκραικυλία περνάει σε επόμενη ακόμα πιο φρικτή φάση: Πόσο ακόμα οι ραγιάδες θα ζήσουν άμα τους κλέψουν οι ξένοι και το έσχατο επισιτιστικό μέσον, τις συντάξεις; Γιατί δεν μας διώχνετε από το Δ’ Ράιχ, ευρωπαϊκά σκουλήκια; Γιατί τα κονομάτε πολύ χοντρά! Γιατί.... χορός θανάτου τρισ. ευρώ! Γιατί οι ίδιοι τα λέτε και τα γράφετε. Ο κυνισμός και η απανθρωπιά είναι μέρος του πειράματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: