Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΜΑΧΗΣ Η ΜΟΣΧΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΥΣ S400 ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΘΟΝΙΑ..

Σε συναγερμό μάχης οι ρωσικοί S-400 - Θορυβημένη η Μόσχα από προώθηση στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στα σύνορά της   - Media ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΜΑΧΗΣ Η ΜΟΣΧΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΥΣ S400 ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΘΟΝΙΑ..


Από ετών αυτός ο ιστότοπος επαναλαμβάνει κουραστικά πως ο πόλεμος είναι προ των πυλών γιατί η παγκόσμια ολιγαρχία δεν τα έχει μεταξύ της βρει.. Στο μόνο που συμφωνούν είναι η λεηλασία των λαώνΣε συναγερμό μάχης, στο πλαίσιο αιφνιδιαστικής άσκησης ετοιμότητας, τέθηκαν οι S-300 και οι S-400, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.
«Mονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας, υπεύθυνες για την υπεράσπιση της Μόσχας, και την κεντρική βιομηχανική περιοχή τέθηκαν στο υψηλότερο επίπεδο συναγερμού», όπως ανακοινώθηκε.
Η ικανότητα κινητών ραντάρ να δρουν από απροετοίμαστες θέσεις ώστε να βεβαιωθεί η ετοιμότητα καταστροφής άγνωστων εναέριων στόχων
Η κίνηση αυτή της Μόσχας έρχεται σε ένα τάιμινγκ, όπου στρατεύματα του ΝΑΤΟ προωθούνται σε χώρες της Βαλτικής όπως η Εσθονία και η Λιθουανία, κοντά στα σύνορα με την Ρωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: