Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ CNN THΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ..

Ο Μαδούρο ρίχνει «μαύρο» στο CNN - Media
 ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ CNN THΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ..


Για ν' αρχίσουν τώρα τα γνωστά.. Δηλαδή το εξής ένα: Η ελευθερία του Τύπου!! Δηλαδή των πρακτόρων προπαγανδισμού της δικτατορίας των μονοπωλίων... 


 Ξεχνούν όμως πως ο ηγέτης της αντιπολίτευσης έφτασε μέσω του CNN να πωλεί βίζες Βενεζουέλας ως τη Χεζμπολάχ και τον ΙSIS !!



Ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολά Μαδούρο διέταξε να πέσει «μαύρο» στο ισπανόφωνο CNN στη χώρα  με την κατηγορία πως «παραποιεί την αλήθεια όπως καλύπτει τα γεγονότα».
Αφορμή στάθηκε το ρεπορτάζ του δικτύου όπου υποστηρίζει πως η πρεσβεία της Βενεζουέλας στο Ιράκ πουλά παράνομα διαβατήρια.

Ειδικότερα, η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών της Βενεζουέλας διέταξε «την άμεση αναστολή των εκπομπών» κατηγορώντας το δίκτυο ότι προσπαθεί να «υπονομεύσει την ειρήνη και τη δημοκρατική σταθερότητα» της Βενεζουέλας χωρίς ωστόσο να αναφερθεί συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ με τα διαβατήρια.

Το ρεπορτάζ, η έρευνα του οποίου διήρκεσε έναν ολόκληρο χρόνο, αφορούσε σε ισχυρισμούς ότι διαβατήρια και βίζες της Βενεζουέλας πωλούνταν σε ανθρώπους στο Ιράκ, ορισμένοι εκ των οποίων είχαν δεσμούς με τρομοκρατικές οργανώσεις.

Σύμφωνα με αυτό, ο αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας Ταρέκ Ελ Ασαμί φέρεται να συνδέεται άμεσα με τη χορήγηση 173 διαβατηρίων, τα οποία συμπεριλαμβάνουν ακόμα και μέλη της Λιβανέζικης οργάνωσης Χεζμπολάχ η οποία έχει χαρακτηριστεί ως τρομοκρατική από τις ΗΠΑ και από άλλες δυτικές χώρες.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στη Βενεζουέλα, η Εθνική επιτροπή Τηλεπικοινωνιών παρότρυνε τους εκδότες και τους δημοσιογράφους να «παρέχουν έγκαιρη και αληθή πληροφόρηση στον λαό μας, προσαρμοσμένη στις αρχές της κοινωνίας της Βενεζουέλας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: