Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ

ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK
 
Η Mary Tsinganou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο στην ομάδα  

 To μεταφέρω ως έχει και με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν διασταύρωσα τη πληροφόρησή του

Αυτός και οι παρέες του είναι ο μεγάλος βραχνάς της Ελλάδας εδώ και πολλά χρόνια. ο Πέτρος Κωνσταντίνου που δεν έχει ούτε ένα ένσημο κολλημένο έχει περιουσία εκατομμυρίων από κρατικά λεφτά. Στο έλεος του είναι όλη η Ελλάδα αφού έχει την δύναμη να ξεσηκώνει ολόκληρες ομάδες ανθρώπων και να του φτάνει μέχρι και στα όρια της επανάστασης.


Ο άνθρωπος αυτός δεν είναι η πρώτη φορά που δρα και λειτουργεί ανθελληνικά. Είναι υπερασπιστής των ανοιχτών συνόρων, υπερασπίζετε τους Τούρκους σε πολλά εθνικά θέματα, Θέλει να υπάρχει απόλυτη αριστοκρατία με τον ίδιο ως αυτοκράτορα της αριστεράς.

Μέχρι σήμερα μέσα σε δύο χρόνια έχει καταφέρει να κερδίσει στις ΜΚΟ που κατέχει περισσότερα από 5 εκατομμύρια ευρώ, έβαλε τα προσφυγόπουλα στα σχολεία, επέβαλε στο κράτος να δώσει κάρτες υγείας σε όλους τους πρόσφυγες, έφερε περισσότερους από 300.000 πρόσφυγες στην Ελλάδα. Σήμερα διεκδικεί σπίτια από το κράτος για κάθε πρόσφυγα. επίσης έχει κερδίσει μηνιαίο επίδομα για κάθε πρόσφυγα το οποίο θέλει να το αυξήσει και να το φτάσει στο επίπεδο των 1200 ευρώ.

Αυτό κυβερνάει την Ελλάδα και εμείς απλά τον καμαρώνουμε. Άξιο Κωνσταντίνου συνέχισε το έργο σου και να βγάζει εκατομμύρια καλά μας κάνεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια: