Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ : ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΤΡΙΠΤΙΖ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ : ΓΥΜΝΗ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕΞ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (VIDEO)


Επί της λήξης του ζητήθηκε από το κοινό να βαθμολογήσουν τη ..χορογραφία!! Δικαιώματος ψήφου δεν είχαν οι τοκογλύφοι.. Αυτοί ικανοποιήθηκαν σε δολάρια. Ο λαός σε οφθαλμόλουτρα..


Φαίνεται ότι στην Αργεντινή η τηλεόραση, έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Ο κόσμος παρατάει τα πάντα και οι δρόμοι ερημώνουν, όταν ξεκινάει ένα συγκεκριμένο τηλεοπτικό σόου.
Στο σόου αυτό θα παρακολουθήσει κάποιος, από συζητήσεις με καλεσμένους, παιχνίδια, μέχρι και… ζωντανό στριπτίζ, δεμένο αρμονικά με χορογραφίες. 

Η Cinthia Fernandez, μια γυναίκα από την Αργεντινή, γνωστή για τις χορευτικές της ικανότητες, αλλά και τα σωματικά της προσόντα, «τα έσπασε» στο τηλεοπτικό σόου, όταν έκανε ζωντανά μαζί με τον παρτενέρ της, στριπτιζ.

Η ενότητα της εκπομπής που η Fernandez χόρεψε ονομάζεται Argentina’s Bailando por un Sueño, και είναι κάτι σαν διαγωνισμός χορού στον οποίο διαγωνίζονται γυμνασμένες πανέμορφες γυναίκες σε στριπ σόου. Στη συγκεκριμένη ενότητα οι τηλεθεατές καλούνται μέσω τηλεφώνου, να ψηφίσουν εάν τους αρέσει ή όχι, η… χορογραφία 

Δεν υπάρχουν σχόλια: