Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗ

H Βίκυ Σταμάτη «καταρρέει» στον αέρα: «Ζητώ συγνώμη από το παιδί μου» (Video) - Media ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗ


Σταματη: Ζητώ συγνώμη από το παιδί μου..  Διεκόπη η συνεδρίαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στην εκδίκαση της υπόθεσης του Άκη Τσοχατζόπουλου, λόγω απουσίας για λόγους υγείας του αντιπροέδρου της έδρας.


Η Βίκυ Σταμάτη μιλώντας στην Χριστίνα Λαμπίρη στο Epsilon TV, «λύγισε» στον αέρα αναφερόμενη στο παιδί της και τις δύσκολες στιγμές που περνούν βλέποντας την οικογένεια τους να έχει διαλυθεί.«Είστε μητέρα κυρία Λαμπίρη. Θέλω να σας πω ότι κάθε μέρα, κάθε βράδυ κυρίως το παιδί μου, το οποίο κλαίει, έχει περάσει σε μια άλλη ηλικία, βρισκόμαστε στην προεφηβεία, του λείπει ο πατέρας του, χρησιμοποιούμε για τον μπαμπά τη λέξη “εκεί”. Πόσο άκαρδη λέξη η λέξη “εκεί”. Δεν τολμούμε να πούμε τη λέξη φυλακή. Δεν τολμώ να του την πω. Λέμε απλά ο μπαμπάς είναι εκεί. Ο μπαμπάς έχει φως; Ο μπαμπάς είναι στο σκοτάδι;».
Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, σε ιδιαίτερη συγκινησιακή φόρτιση, προσέθεσε ότι «ζητώ συγγνώμη από το παιδί μου για τους άλλους οι οποίοι μας κατέστρεψαν την ευκαιρία μας να ζήσουμε μαζί. Λέω μόνο συγγνώμη καρδούλα μου που σου κατέστρεψαν την ευκαιρία να ζήσουμε όλοι μαζί. Αλλά κλείσε τα μάτια σου αγόρι μου και κάρφωσε το βλέμμα σου στο σκοτάδι τώρα όπως κάνει και η μανούλα, όπως έκανε και η μανούλα όσο έλειπε από κοντά σου. Και θα βρούμε το δρόμο μας. Βάστα αγάπη μου, εγώ είμαι εδώ και ο μπαμπάς είναι εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: